Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktak meleg 20 éves ferfiak ismerkedni?
Kiben van ba hiba?
Mert én mint kezdő bi szeretnék régóta partnert, de kb ez a kocsiban egy gyors oral vagy az erdő szélén egy gyors numera típusú férfiakon kívül nem sok akad.
"a kocsiban egy gyors oral vagy az erdő szélén egy gyors numera típusú férfiakon kívül nem sok akad"
Akadna, csak őket meg te rostálod ki. Vagy nem reálisak az elvárásaid. Például 40 évesen 20 évest akarsz, de legyen helye, mert mégsem viheted haza, mit gondolna az asszony meg a kölykök.
Kérlek másold be, hogy hol írtam hogy 40 évesen 20 évest keresek. Vagy azt hogy legyen helye.
Helyem van.
Kérlek, másold be, hogy hol állítottam, hogy azt írtad. "Például", azzal kezdtem a mondatot.
A probléma már ott kezdődik, hogy eleve ez jutott elsőnek eszedbe, még akár példaként is amelyet felhoztál,próbálsz olyat bele képzelni amely nem úgy van. Kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!