Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten mennyire nehéz normális lánnyal ismerkedni 20 éves fiúként?
Nem igazán értem, hogy mit is akarsz. Normális lánnyal akarsz ismerkedni, de a szex kategóriába írsz? Normális lánnyal (és sráccal), viszonylag nehéz ismerkedni, mert ebben a korban még sokan gyerekesek. Ha meg szexet akarsz, akkor meg valószínűleg úgysem az alapján fogsz választani, hogy mennyire normális.
Összegezve, neked valószínűleg sehogy sem fog menni...
Nehéz találni normális lányt ebben a korosztályban. Sokan ilyenkor még éretlenek, gyerekesek. Sokan bunkók, a fél város átment már rajtuk, kényeskednek, sokat nyavalyognak minden sz*ron. Sokan csak átmeneti szex partnert keresnek. Sokaknak a bunkó pasi kell, akik semmibe nézik őket. Persze vannak kivételek, akik kevesen vannak. Akik maradnak, ők már valószínűleg foglaltak.
Én a korosztályomban nem találtam magamnak párt, sokkal érettebb vagyok, mint a korombeliek. Az én barátnőm 30 éves, de úgy néz ki, mint egy 17 éves. Nagyon normális és gyönyörű lány. Már 2 éve együtt vagyunk.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!