Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá újra a szexre a haverom?
Figyelt kérdés
Még 10. osztályban egy osztálytársammal elkezdtük közösen verni. Majd ez szép lassan alakult és lett belőle szex. Nagyon izgató volt mert hatalmas farka volt. Szinte alíg vártam a szerdákat, mert akkor ért rá. Aztán gimi után én külföldre mentem melózni így elmaradt. Újra izgatna de mikor ráírtam azt írta már nem izgatja sráccal. Szerinted ez lehet? Mivel lehetne rávenni?2024. júl. 13. 16:05
1/11 anonim válasza:
Az ilyenek annyira szánalmasok.. Biztos "áttért" heteróvá.
2/11 anonim válasza:
Magyarul kihasznált téged, amíg jó voltál neki, majd dobott.. Jó nagy gyökér az ilyen.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így van. Évekig jártunk össze és eltelt pár év. Így is milyen jó, hogy szinte a kamasz korom végig vele volt és kiszámítható fix szex volt. Csak az a baj hogy olyan ritka a nagy méret...
2024. júl. 13. 16:40
4/11 anonim válasza:
3# Kitalálom: ma már felesége van és gyerekei, "boldog" házasember.
5/11 anonim válasza:
Kamaszkorban simán van, hogy az ember kipróbál ezt-azt.
Aztán nincs rá igénye, elmúlik.
Vagy monogám típus.
Ezért szidni elég nagy érzelmi szegénységre vall.
6/11 anonim válasza:
5# De mi az, hogy már nem izgatja sráccal? Ezt nem értem. Aki meleg, abból nem lesz hirtelen nem meleg.. Nekem ez logikai defekt.
7/11 anonim válasza:
3: Ha nem nyitott rá, akkor a válaszom az: sehogy. Keress egy másik meleget.
8/11 anonim válasza:
6# De ki a szösz mondta, hogy a srác meleg??
Azért mert kamaszkorában szexeltek, koránt sem biztos, hogy meleg.
9/11 anonim válasza:
8# Ha jól értem, 10.osztalytól volt szex közöttük rendszeresen, gondolom érettségi végéig. Heterók ilyet nem csinálnak. Nincs ezzel semmi baj, nem értem, miért nem lehet ezt felvállalni. Vagy legalábbis nincs értelme ennek a valóságtagadásnak. Melegek, nem nagy ügy.. Egészségükre.
10/11 A kérdező kommentje:
Nincs csaja se gyerek se semmi…
2024. júl. 14. 07:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!