Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként összejönnétek egy ultrával?

Figyelt kérdés

tegnap 14:55
A kérdező szavazást indított:
igen, kifejezetten vonzanak
igen, habár inkább semlegesek
nem, nem bírom őket
magam is ultra vagyok és összejönnék egy másikkal, ha ugyanannak a csapatnak szurkol
magam is ultra vagyok és összejönnék az ellentábor ultrájával is
magam is ultra vagyok, de inkább nem jönnék össze egy másik ultrával
nem tudom
10 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy hülye kérdés, de mit jelent egy srácnál hogy ultra? Nagyon jól néz ki? :D
tegnap 16:27
 2/6 Jani Belucci ***** válasza:
63%
Ha már egy buta f*sszal akarok összejönni, akkor olyat választok, aki nem egy homofób g*ci.
tegnap 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Se időm, se kedvem, se energiám mindent előről kezdeni. Pszichológus sem vagyok. És nem is akarok az lenni.
tegnap 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
*elölről (Basszus. Ez fájt.)
tegnap 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én előítéletes vagyok és nagyon primitívnek tartom őket. Ugyanakkor ez az állatiasság elindítja a fantáziámat, hogy milyen lenne ha egy ilyen kopasz kigyúrt jól megszoptatna, vagy megkúra. De valószínűleg inkább veselerúgás lenne a vége, így nem is találkoznék vele.
tegnap 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

Én csak olvasgatni jöttem az oldalra erre belebotlok egy ilyenbe. 🤣

Köszi a primitív, buta jelzőket.

Legyetek jók 🫡

By: Egy ultra.

tegnap 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!