Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó emberként összejönnél egy dohányzó férfival?
Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 14:51
1/26 anonim 

válasza:

Igen, engem nem zavar. Az egészségéért aggódnék csak, de az ő dolga.
2/26 anonim 

válasza:

Nem, soha
Epp az a bajom hogy a legtobb jo srac dohanyzik
3/26 anonim 

válasza:

Ha értelmes,érzelmes és kapcsolatot szeretne,akkor igen.
Nem akarnék senkit megváltoztatni,mert én nem dohányzom.
4/26 anonim 

válasza:

Biztos jo lehet a cigis szajaval smarolni
5/26 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolok, kb. mintha egy hamutartót nyalogatnál tisztára. A ruhája is büdös stb.. Tök kellemetlen lehet egy ilyen sráccal együtt lenni, legalábbis én nem szeretem a cigiszagot.
2023. nov. 7. 17:58
7/26 anonim 

válasza:

Nem. Az állott dohányszagnál nincs gyomorforgatóbb és a csókolózás egy kályha kinyalásának élményével érne fel. Az éjszakai/hajnali köhécselésről nem is beszélve.
8/26 anonim 

válasza:

Ha egy rendezett ,érzelmeken alapuló komoly kapcsolatról lenne szó,akkor minden további nélkűl összejönnék vele.én nem dohányzom ,de engem nem zavar ha egy pasi dohányzik.Attol mert valaki dohányzik lehet normális.....és nálam az fontosabb minthogy van egy rossz szokása.
9/26 anonim 

válasza:

Érdekes választ adtál 6-os.!!!de tetszik
10/26 A kérdező kommentje:
A 7-essel kell egyetértenem. Még (szerencsére) nem volt dohányzó barátom, de úgy olvastam, a cigisek teje is keserű.
2023. nov. 7. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!