Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó emberként összejönnél egy dohányzó
férfival?
A dohányzás az igénytelenség ne továbbja.
Ez biztos fáj a 19-esnek, de ez az ő választása, senki nem kényszerítette, hogy igénytelen bagósként élje le az életét.
2023. nov. 9. 09:35
Amikor dohányossal találkozok, megkérem, hogy beszéljen az első szál cigiről. Miért kezdett el dohányozni? Mi szüksége volt rá? És már itt előjönnek a személyisége, jelleme problémái, a gyengeség, a befolyásolhatóság stb. Ez még a bűzölgő ruhánál is taszítóbb számomra.
Tetszik vagy sem, egy mentálisan rendben lévő ember nem kezd el dohányozni. Ez van.
2023. nov. 9. 11:03
23/26 rafihenger válasza:
Csak ha rajtam nyomná el a csikket
2023. nov. 9. 23:25
Kedves 21-es latszik nekunk teljesen mas az elkepzelesunk az igenytelensegrol. Raadasul ezt egy olyan tarsadalomban jelented ki, ahol minden harmadik, de inkabb masodik ember lassan dohanyos. De nem gond, mert halaisten nem ismerlek, igy nem celom teged arrol gyozkodni, hogy miert nem aljas, lelakott, igenytelen minden dohanyos ember. De az eszmefuttatasod alapjan, ahogy a parhuzamokat vonod ossze nem illo dolgok kozott, arra a kovetkeztetesre jutok, hogy neked a 8 altalanosod sincs meg (mert slozin cigizes miatt kirugtak) igy nem is fogok egy arc nelkuli idegennel ezen szajkaratezni. Aki ennyire keresi a kakan a csomot, annak sosem lesz senkije, cigivel meg cigi nelkul sem, ugyhogy gyarts meg teoriakat magadban az igenytelensegrol:) egyebkent nyilvan tudjuk, hogy a cigaretta budos, egeszsegtelen, draga, haszontalan, tehat itt nem a dohanyzast szeretnem nepszerusiteni sokkal inkabb azt akartam a szurkeallomanyaig eljuttatni, hogy minden dohanyos nem olyan, mint az a 32 fo, akikkel a 21-es valaszolo lakik egy panelban: fogatlan, apolatlan, mosdatlan hajlektalanok. Koszonom a szot:)
2023. nov. 10. 10:06
#24 Értem, hogy megbántattalak az igazság kimondásával ezért próbálsz sértegetni, hiszen érveid nincsenek.
"minden harmadik, de inkabb masodik ember lassan dohanyos."
A dohányosok száma évről évre csökken, mar kevesebb, mint a népesség harmada dohányzik, a fiatalok közt pedig sokkal kisebb ez az arany, tehát lassan tényleg pária lesz minden dohányos a társadalomban.
Az igénytelenség nem menő
[link]
2023. nov. 10. 14:05
Attól függ, mit akarok vele. Alapból meglehetősen negatív véleménnyel vagyok a dohányzásról, nem is csak mint "büdös szag", hanem mint az a "laza, szarok bele, én vagyok a vagány" életszemlélet. Ennek ellenére nekem is vannak dohányos jó barátaim. Most ez hülye hasonlat lesz, de ha heteró lennék, azt mondanám: Felőlem lehetünk mi együtt, ha jól megvagyunk, de azért gyermekeim anyjának nem téged képzelnélek el, efféle személyiséggel és hozzáállással.
2023. nov. 10. 21:53
További kérdések: