Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek meg egy meleg ismerőst hogy lefeküdjünk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mindketten szüzek vagyunk még, és nem tudom hogyan kérjem meg hogy lefeküdjünk. Nem akarom tudtára adni egyből mert nem vagyunk olyan közel. Mit ajánlotok hogy kezdjek neki ennek az egésznek?júl. 13. 13:45
1/9 anonim válasza:
monnd simán a szemébe, hogy b4szni akarsz
2/9 anonim válasza:
Hívd meg inni, közben lehet terelni a témát a szexre.
De szerintem a szemtől-szembe is sikeres lehet.
3/9 anonim válasza:
Biztos, hogy meleg amúgy? Mármint, ha nem vagytok olyan közel, hogy megmerd ezt neki mondani, akkor gondolom nem ő mondta neked, hogy az.
5/9 anonim válasza:
Ha meleg akkor nem kell túlgondolni.
Viszont ha nem az akkor elég nagy ciki lehet belőle...
Próbáljátok egy közös kiverést
6/9 anonim válasza:
Ha megvan köztetek a szikra, előbb-utóbb elő fog jönni a dolog egy alkalmas pillanatban. Ha meg nincs, akkor úgyis mindegy.
7/9 anonim válasza:
Azért ugye létezik testbeszéd, lehet erre utalni néhány finom mozdulattal, pillantással, de persze a szavaknak ereje van - ha biztos vagy a dolgodba, akkor simán kérdezd meg. Ciki, ha elutasítja, de fel nem tett kérdésre nincs is válasz.
9/9 anonim válasza:
Szetintem az a legjobb ha puhatolozol
Sokat logjatok eggyutt es ugy fog kialakulni
Nekem van egy ilyesfajta sztorim ha erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!