Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk, nem érezték undort, amikor a szátokba megy a meleg sperma, milyen íze van?
Figyelt kérdés
júl. 13. 00:13
1/22 anonim válasza:
Nem érzék undort, inkább vágynék rá. Csak sajnos nincs rá lehetőségem.
2/22 -remete- válasza:
2 es nem nyalod ki a csajod valószínű azért.
4/22 anonim válasza:
Augy melegen szerintem sokkal finomabb, mint ha előtte kihül.
5/22 anonim válasza:
Aha de hideg kólával a legjobb a forro ghechi
6/22 A kérdező kommentje:
7# Áh ez komoly 😁😁🤣🤣😂😂😂😂😅😂😅😂🤣🤣
júl. 13. 08:33
7/22 anonim válasza:
Az én palim szereti amikor a szájába élvezek
8/22 anonim válasza:
"Aha de hideg kólával a legjobb a forro ghechi"
Menüben olcsóbb, Happy Male.
10/22 anonim válasza:
A sajátomat szoktam a számba lőni, eléggé izgató, hogy meleg, és van egy jellegzetes íze is. Többször le is nyelem. Utána fura érzés a számban, mintha hűtené vagy valami... Szerintem próbáld ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!