Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, létezik olyan aki megszexuálna / szopatna egy eléggé ronda srácot?
Figyelt kérdés
A kérdés határozottan elméleti, tegyük fel hogy van egy srác, átlagos testtel, nem dagadt, ápolt, de mit tudom én hülye fejformája van rajta hülye arcberendezéssel, sok kisebb anyajeggyel... Létezik olyan srác, aki benne lenne ilyen valakivel alkalmiban / szexkapcsolatban, ha az illető normális? Az illető harmincas évei elején jár, és 25-40 évesek véleménye érdekli leginkább. Van reménye ilyen illetőnek akármire is, vagy ássa el magát?#meleg, ronda
júl. 12. 22:56
1/32 A kérdező kommentje:
Ja és az illetőnek (aki természetesen nem én vagyok :P) nincsen semmilyen nemű szexuális perverziója, már ha az nem számít perverziónak hogy szeretne valakinek örömet okozni :D
júl. 12. 22:58
2/32 anonim válasza:
Ha nem titok hogy meleg vagy , tinderen vagy bárhol találsz partnert akár kapcsolatot is
3/32 A kérdező kommentje:
Ott nem csak ilyen 10-ből 10-es emberkék mennek?
júl. 12. 23:08
4/32 anonim válasza:
Nem. Mindenhol vannak mindenféle emberek.
5/32 anonim válasza:
#3 persze hogy nem. De őszintén mit veszthetsz?
6/32 A kérdező kommentje:
Ez igaz...
júl. 12. 23:47
7/32 anonim válasza:
#2-es: en ezt azert nem mondanam, hogy a rondak barhol talalnak part maguknak, sot... En is ronda vagyok, de en probalkoztam rengetegszer. Arckepcsere utan 95% ghostingol, a maradek 5% meg megmondja, hogy bocs, de nem.
8/32 anonim válasza:
#7 ez hülyeség. Nyilván vannak jobb pasik akiket többet jelölnek és vannak kevésbé kaposak...
De a kérdező alkalmi szexuális dologról kérdezett azt pedig a csúnyák is csinálják
10/32 anonim válasza:
Szerintem meg rossz a PR-od. Én is elcseszett ronda vagyok, mégsem okoz problémát bepasizni, mert el tudom magam adni a szövegemmel. Szerintem hozzáállást kell változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!