Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, létezik olyan aki megszexuálna / szopatna egy eléggé ronda srácot?
Figyelt kérdés
A kérdés határozottan elméleti, tegyük fel hogy van egy srác, átlagos testtel, nem dagadt, ápolt, de mit tudom én hülye fejformája van rajta hülye arcberendezéssel, sok kisebb anyajeggyel... Létezik olyan srác, aki benne lenne ilyen valakivel alkalmiban / szexkapcsolatban, ha az illető normális? Az illető harmincas évei elején jár, és 25-40 évesek véleménye érdekli leginkább. Van reménye ilyen illetőnek akármire is, vagy ássa el magát?#meleg, ronda
júl. 12. 22:56
31/32 A kérdező kommentje:
26,30... Mindenkinek lehet véleménye, kár hogy ilyen bunkók véleménye senkit nem érdekel :P
júl. 13. 18:23
32/32 anonim válasza:
Én is ronda vagyok, legalább nem nevet, aláz meg a másik, szóval igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!