Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, létezik olyan aki megszexuálna / szopatna egy eléggé ronda srácot?
En dugok
Persze nem mindenkivel, azert nezzen mar ki valahogy
Nem mondtam hogy nem vágyok másra, csak úgymond kiemeltem a lényeget :D
Ha azt kérdezem hogy ki hajlandó mondjuk beszélgetni egy ronda sráccal, akkor nem a megfelelő válaszokat kapom.
De amúgy így per pill nincsenek túl nagy elvárásaim, annyi fontos hogy mivel én nagyon nagyon vizuális típus vagyok, valamennyire kell hogy tetszen külsőre.
Egy random idegenhez felmenni és bumm bele az eléggé ilyesztő lenne számomra, de egy tali után már le tudom szűrni hogy szimpatikus e az illető, nem is igazán a szex része érdekel, mármint az is, de mindenképpen valamennyire szimpinek kell hogy legyen, egy alja drogossal, vagy bunkóval biztosan nem lenne semmi. Aztán második talin már lehetne valami, ha mindketten akarjuk.
A legjobb az lenne ha sikerülne szex haverságot összehozni valakivel.
Én nagyon szeretnék párkapcsolatot, tényleg, nagyon odaadó tudnék lenni, de azt csak olyasvalakivel tudom elképzelni aki megbízható, őszinte, és tényleg érzem azt hogy szeret. Olyasvalakivel, akivel el tudjuk mélyíteni a kapcsolatunkat, és évekre lehorgonyzunk egymás mellett.
Na ilyet találni meg azért marhára nem egyszerű, főleg ha az ember még hülyén is néz ki hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!