Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanultad meg a prosztata orgazmust?
Figyelt kérdés
És hogyan kell csinálni?júl. 10. 22:49
11/21 anonim válasza:
Egyszer probáltam és sikerült is.
Kell hozzá azaz állapot,amikorvan hozzá hangulatod és kedved és minden ok akkor kell matatni az adott lyukban.
Ha megvan azt szinte azonnal érzed.
13/21 anonim válasza:
Én kényszerből tanultam meg, mert a pasim szerint egy kapcsolatban csak egy fasznak van szerepe, az pedig az övé. Már kb három éve csak ilyen orgazmusom van, de mivel sokkal intenzívebben, nem is hiányzik a hagyományos.
15/21 anonim válasza:
Szerintema prosztata orgazmust nem tanulni hanem élvezni kell.
Nekem volt pasim akinek csináltam.
Nyüszìtve élvezett el.
Azután sìmogattam puszilgattam az egész testét, majd kérdeztem, hogy jó volt-e.
Öt permúlva mondta, hogy még mindig remeg a lába.
Ennyi!
16/21 anonim válasza:
15# ilyet nőt kívánok mindenkinek, magamnak is🤣❤️
17/21 anonim válasza:
Sajnos még nem sikerült elérnem a prosztata orgazmust. Úgy hogy nem érek a farkamhoz. Pedig sok méretű alakú hosszú dildó, prosztata masszírozó van itthon erre a célra.
18/21 anonim válasza:
Nem kellet tanulni,elég volt az egyik hatalmas farkú barátom.Mikor belém
élvezett akkorát élveztem kéz nélkül,hogy minden csupa sperma lett.
19/21 anonim válasza:
Én dildóval szoktan lassan és erősen
20/21 anonim válasza:
Nekem sem mindig sikerül. Gyakorolni kell, tapasztalni hogy hogyan a legkellemesebb. És nyilván rá kell hangolódni. Nekem a feleségem szokta amúgy csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!