Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell maszturbálással prosztata orgazmust elérni? Tényleg sokkal intenzívebb érzés?
Figyelt kérdés
Bocs, tapasztalatlan vagyok. :( 18Fjan. 28. 12:32
1/10 anonim válasza:
Azt mondjak intenzivebb. Sok ilyen kerdes volt mar keress utana.
2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy a másik fél, vagy te valami segédeszközzel a prosztatád is izgatod.
3/10 anonim válasza:
Nekem már kb három éve csak prosztata orgazmusom lehet. Először is alaposan tisztítsd ki magad. Aztán a mutató üjjaddal keresd meg a prosztatádat, ami valahol a herék és a második záróizmon között helyezkedik el, kissé érdes felület, ezt masszírozd, de közben ne nyúlj a farkadhoz, ha esetleg egy két hétig nem volt ejakulációd, nem volt orgazmusod, segíthet hogy hamarabb sikerüljön a prosztata orgazmus. Nekem másfél hónap orgazmus nélküli időszak után sikerült az első ilyen. Egyébként leírhatatlanul intenzívebb, mit annakidelyén a hagyományos volt.
4/10 anonim válasza:
3-ashoz szólna a kérdésem.
Azt írtad, hogy másfél éve csak prosztata orgazmusod lehet. Ezt hogyan kell érteni? Más módon nem tudsz orgazmust elérni vagy másfél éve csak ilyen orgazmusod volt, maszturbáció általi nem?
5/10 anonim válasza:
4-es nem másfél, hanem három éve. Ez egy hosszú történet, de a lényeg hogy a pasim szerint a szex során csak egy fasznak van szerepe, az pedig az övé, nem szerette ha a saját farkammal foglalkoztam, szerinte az én nemiszervem a fenekem, ezért lehet csak prosztata orgazmusom, a maszturbálás is csak anállisan történhet. Tehát három éve nem volt hagyományos módon orgazmusom.
7/10 anonim válasza:
Először is én megtanultam visszatartani ameddig csak akarom,az élvezetre koncentrálok nem az ürítésre,nem kell felnyúljak nekem megy anélkül is az ejakuláció nélküli vagy a prosztata orgazmus,onnan érzem hogy nem hagyományos hogy több percig tart az egész testemben érzem és az önkívület határán vagyok olyankor és mikor abbahagyom a recskázást akkor is nagyjából fél óráig érzem a kéjes érzést minden porcikámban, amíg tart nehezen tudok kommunikálni, közben a nők nyögését szoktam vissza hallani, ha becsukom a szemem akkor látom és érzem őket mintha velem csinálnák, elég ügyetlen is vagyok olyankor ezért el szoktam nyúlni az ágyban addig nem csinálok semmi mást.
8/10 anonim válasza:
Kapcsolaton belüli erőszak szaga van ennek.
9/10 anonim válasza:
#3 miért, már nincsenek farkad és golyóid?
10/10 anonim válasza:
Van direkt prosztata vibrator en azt hasznalom. Bedugod bekapcsolod tavval lehet szabalyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!