Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prosztata orgazmus miben másabba normál orgazmusnál ? Milyen èrzès? Anális szexel is el lehet èrni vagy csak segèdeszközzel?
Figyelt kérdés
márc. 14. 11:26
1/22 anonim válasza:
Nekem anális szextől van. Szuper jó érzés.
2/22 anonim válasza:
Nem feltétlen jön sperma, nekem sokkal intenzívebb érzés és nekem szextől sikerült ezt eddig elérni
3/22 anonim válasza:
Nagyon jó érzés, nekem is anális sexnel volt, hozzá se nyúltam a farkamhoz úgy élveztem el folyt a spermám
5/22 anonim válasza:
4# előfordul hogy telepumpál a partner levegővel, hát kiengeded de nem is tudsz mást.
Barátom elélvez mikor megdugom hátulról olyankor remeg rángatozik kicsit, libabőrös az egész teste. Magömlése minimálisan van inkább előváladék bőséggel.
6/22 anonim válasza:
jó csak azért kérdezem mert az ok hogy akkor van egy fing hang de ha büdös az illúzióromboló
7/22 Endura válasza:
Kedves 6-os!Levegövel pumpálja tele az aktív partner a passzívat,ami pár perc múlva kijöhet.Ami befelé nem volt büdös,az kifelé sem lesz az.A passzív fél szex előtt már kimosta magát,nincs benne semmi ilyenkor még,ami szagot okozna.
9/22 anonim válasza:
4#-es. Semmi. Fingasz egyet és kész. Ha menetközben kell esetleg akkor meg max felfújod a zacskóját.
10/22 anonim válasza:
Ujjal csináltam, jön előváladék, majd ki folyik a sperma ilyenkor (nem élveztem annyira), utána röktön a prosztatát is izgattam plusz vertem így nagyon jó volt. Van, amikor elég csak a makkom érintése és elélvezek. 10 cm hosszú, 3 cm átmérőjű dildóval még nem sikerült, de élvezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!