Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prosztata orgazmus miben másabba normál orgazmusnál ? Milyen èrzès? Anális szexel is el lehet èrni vagy csak segèdeszközzel?
Ez a puki dolog nem értem, miért meglepő. Punci pukiról általában a melegek is tudnak, ugyanaz az oka.
A prosztata orgazmust én is szeretném átélni, de én valódi fasztól szeretném. Számomra fokozza az élményt, ha érzem, hogy kell a testem egy szimpatikus férfinek.
Hát én szinte az összes kimondott prosztata masszírozót kipróbáltam. Elköltöttem egy csomó pénzt. De meg kell valljam a prosztata masszírozók még annyi hatást sem értek mint egy sima dildó.
Segéd eszközzel könnyebb... Igényel némi gyakorlatot.
A vibrátor nem erre való.
Nekem ezek váltak be.
A formájuk és a kilakolitas a lényeg... Fel dugod a golyót. Oda húzod a záró izom mögé... És a hereid irányába keresed és még is fogod találni a prosztatat.
Intenzívebb mint a sima orgazmus... A hasadban érzed. Nem kapsz levegőt le mered a tested... Nekem van hogy 5-8 mp ig is tart ha el megyek... Többször egymás után is működik.
Érdemes foglalkozni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!