Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen tested van, és szereted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tested van, és szereted-e mutogatni?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy pl. nyáron nem zavartatod magad hiányos öltözetben, vagy nem szeretsz nagyon vetkőzni nyilvánosan (rövidnadrág, felül semmi, atléta hasvillantás stb.)
2024. júl. 8. 17:41
A kérdező szavazást indított:
Sportos testem van, szeretem mutatni, izgat, ha észreveszik.
Sportos testem van, nem különösebben mutogatom, de nem zavar, ha hiányos öltözetben néznek, semennyire sem érdekel, és nem is izgat.
Sportos testem van, de nem szeretem mutogatni, zavarban vagyok, gátlásos.
Nem sportos a testem, de szeretem mutogatni, izgat, ha megnéznek "úgy".
Nem sportos a testem, de vetkőzök, nem érdekel, ki lát, nem izgat, de nem is zavar, teljesen közömbös.
Nem sportos a testem, és nem szeretem mutogatni, takarom magam nagy melegben is ruhával, nem szívesen vetkőzöm lengébbre.
36 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Elégedett vagyok a testemmel,kicsit izmos a fizikai munkától,nem ilyen konditermes,porokon fejlődött műizom,hanem természetes,valódi.Nem mutogatásból,de a meleg miatt gyakran vagyok félmeztelen.Egyedül a testszőrzetem zavar,mert az túl sok,de azon tudok segíteni.
2024. júl. 8. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos, kicsit sportos, izmos. Itthon sokat vagyok félmeztelen+uszoda, strand.
2024. júl. 8. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem eléggé “semmilyen” testem van, de sose zavart, ha strandon vagy ilyen helyeken félmeztelenül kellett lennem. A legtöbb ember egy átlagos testre fel sem figyel, és a legtöbb embernek átlagos a teste, nincs ezen mit szégyellni. Oké, mi melegek hajlamosak vagyunk túlzott igényeket támasztani a másikkal szemben, de egy strandolás nem az a szituáció, ahol a tested számítana.
2024. júl. 8. 20:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Vékony, sportos a testem, strandon, uszodában mindig méregetnek, de nem baj elismerésnek veszem.
2024. júl. 8. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki már rajzolt pálcikaembert, akkor kb el tudja képzelni, hogy nézhetek ki. Emiatt persze inkább ha lehet ki se megyek 😅
2024. júl. 8. 23:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya és ezért nem.
2024. júl. 9. 06:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó.

Megnéznek gondolom a férfiak?

2024. júl. 9. 11:20
 8/15 A kérdező kommentje:

Aki gondolja, megosztaná gondolatait ezzel kapcsolatban, nyugodtan írjon privátot!

Egyébként a második lehetőségre szavazó indoklására kíváncsi lennék

2024. júl. 9. 16:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Magas,vékony,sportos de nem izmos.

Utálok félmeztelenül lenni,kifejezetten szar érzés ha úgy látnak akár srácok akár lányok

2024. júl. 10. 14:45
 10/15 A kérdező kommentje:
Miért? Vagy nincs oka?
2024. júl. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!