Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem "mutogatni" magam?
Az oszt igen hogy egy mai 18 éves már azt tartja kevés partnernek hogy eddig tizenéves létére "csak" 3 férfival volt.
Normális nő 30-40 éves koráig fogyaszt el kb ennyit. Valódi hosszútávú kapcsolatokban, nem pár hónapos kis szösszenetekben.
#4 Bocsi hogy voltam szerelmes🤷♀️
Az első kapcsolatom 1,5 évig, a második 1 évig, a harmadik 6 hónapig tartott. Nem egyejszakas kalandokról van szó:)
szerintem nincs ezzel semmi baj, mindenki tegye ki amire büszke.
Nem apáca korszakban vagyunk, hogy nyáron is téli kabátban kell lenne, hogy nehogy kilátszódjon a bal boka.
Mondjuk van mellé jó nagy feneked, meg melled is?
Tehát már 14 évesen nem voltál szűz, mellesleg beteges módon mutogatod magad úton-útfélen. Áh tényleg nem vagy ribi.
Amúgy szerintem is kanos kis recskagép vagy. Most élvezed hogy elárasztottak a privátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!