Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretem "mutogatni" magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem "mutogatni" magam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok r****c! Előre le szögezném. Csak egyszerűen valamiért szeretem magam ruha nélkül nézegetni a tükörbe, lenge ruhába kimenni a kertbe, amikor a szomszéd is ott van, miniruhában boltba menni bugyi nélkül, meztelenül napozni nyáron a teraszon. Miért van ez? :/ Nagyon kérek mindenkit hogy ne mondja rám azt a bizonyos "k" betűs szót, mert nem fekszem össze mindenkivel, eddig 18 éves létemre 3 fiúval voltam együtt. Hosszú ideig. 18/L
2020. febr. 17. 18:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Sok ember szereti ha mások megnézik, megbotránkoztat másokat a meztelenségével.

Én is szeretek meztelenkedni, ha csak tehetem meztelen vagyok.

2020. febr. 17. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Ribi vagy! Én is az vagyok de legalább nem tagadom!
2020. febr. 17. 18:57
 13/20 A kérdező kommentje:
#10 Jezusom te nemnormalis...az egyik pasival nem feküdtem le;) Tudod én nem ezért vagyok együtt valakivel, idősebb voltam amikor elvesztettem 🙄
2020. febr. 17. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
“eddig 18 éves létemre 3 fiúval voltam együtt” ez úgy írod mintha becsülendő lenne hogy “csak” 3 fiúval voltál.. ennyi idősen ez sok.
2020. febr. 17. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Most már összevissza beszélsz Lacika :D Ez már ultragáz.
2020. febr. 17. 19:00
 16/20 A kérdező kommentje:
#14 18, lassan 19 éves koromra szerinted sok 3 fiú, akik közül 2-vel feküdtem le? Azért, mert én éltem /élem az életem nem kell le szólni :) Akkor le szólhatnál, ha egyejszakasok lennének de ezek kapcsolatok, szóval le lehet szállni rólam :)
2020. febr. 17. 19:04
 17/20 mikeXxX ***** válasza:
68%
Exhibionista vagy, ahogy az 1# is írta neked én élveztem a hasonló partnerem bár ő az én kedvemre tett ezekkel nem másokéra max azok is élvezhették a látványt 😁! 40f
2020. febr. 17. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

Nyugalom, nem vagy r**anc.

Jó tested van, szereted ha megnéznek, ez egyfajta önbizalmat ad.

Az meg hogy 18 évesen 3 fiúval voltál, mindenki tudja hogy nem sok de mivel ezt megosztottad velük, lehetőségük nyílt rá hogy belekössenek.

Itt Magyarországon már azért is ler**ancoznak egy lányt ha ő csak él és létezik, szóval nem kell magadra vennedxd

19/L

2020. febr. 17. 21:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jófej vagy :D Nem veszem magamra, egy lány már akkor r****c Magyarországon, ha csak szép, vagy csinosan fel van öltözve :D
2020. febr. 17. 21:41
 20/20 anonim ***** válasza:
45%
Javaslom a lányok járjanak meztelen, és akkor nem lesznek ribizlik :) Nekem nagyon tetszene
2020. febr. 18. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!