Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom udvariasan megmondani egy meleg fiúnak, hogy értse meg hogy heteroszexuális vagyok, és nem tudom viszonozni az érzéseit irántam?
Egy meleg srác szerelmet vallott nekem, de én nem vagyok meleg. Megmondtam neki, de nem igazán vesz róla tudomást. Rendszeresen felhív, folyton keresi a társaságom, a facebookon üzenget és jelölget. Kínos a dolog, a barátaim kinevetnek, stb.
Nem akarom megbántani, mert nyilván a szerelem nem egy szándékos dolog, de valahogy mégis meg a tudomására kellene hoznom, hogy hagyja ezt abba. Mit mondjak neki?
Szerinted mégis milyen jogalappal rúgathatnà ki? (az lényegtelen hogy ez valós vagy fiktív élethelyzet)
Ha a kérdező àlltal leírtakat az illető nem a munkaidejében, nem a feladatai rovàsàra teszi, akkor a a munkàltatónak semmi köze nincs hozzà. Ha ez miatt kirúgjàk az illetőt akkor a munkàltatót és a kirúgàst kezdeményezőt is simàn fel lehet jelenteni mivel, szexuàlis orientàciója miatt diszkriminàltàk az illetőt.
A kérdező max a zaklatàs miatt tehetne magànindítvànyt a rendőrségen, de ekkor sem az illető homoszexualitàsa miatt hanem a zaklatàs ténye (redszeres és gyakori telefonhívàsok, közösségi média platformokon történő megkeresések stb.) miatt.
Bàr a kérdés megfogalmazàsa és leíràsa alapjàn a kérdező nem akar semmi rosszat az illetőnek, csak épp ez érthetően kellemetlen neki.
Niki
1. Üzeneteit lementeni
2. Mindenütt tiltani
3. Hr-nek jelenteni, hogy zaklat
Egyáltalán nem akarok kirúgatni, vagy rendőrségre menni zaklatás miatt, mert amúgy egy tök rendes srác, ráadásul egy pontos, precíz és hatékony munkatárs is.
Én is voltam viszonzatlanul szerelmes egy évfolyamtársnőmbe még az egyetemen, tudom milyen szar dolog. Csak annyit szeretnék, hogy lépjen hátrébb egy kicsit, mert ez így terhes. Amúgy tök fura dolog, mert sohasem voltam még ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!