Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak is a heteró haverjai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is a heteró haverjai melegre isszák magukat?

Figyelt kérdés
Tegnap bográcsoztunk egy kisebb haveri társaság és volt alkoholfogyasztás rendesen. Nem az első eset, hogy némelyikük bebuzul egy pár vodka után. Olyankor ölelgetnek főleg engem, de van hogy egymást is. Most konkrétan az egyikük átölelt, megsimogatta a seggem és kaptam tőle egy nyakrapuszit, éreztem hogy áll neki, mert annyira magához húzott. Tudom, hogy heteró, de akkor is, nem furcsa ez? A társaságból csak én vagyok meleg, a többiek heterók. Amúgy eszembe nem jutna egyikkel sem kikezdeni, de néha úgy érzem inkább az az egynéhány ölelkezős haver akar kezdeményezni a franc tudja mit. Mi a véleményetek?

2024. júl. 5. 06:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb fedősztori erre a dologra az, hogy csak hülyéskedés volt. Semmi bajom sem a hetero, sem a bi, sem pedig a meleg srácokkal (utóbbi vagyok én is), de az ilyet nem szeretem. Persze lehet kifelé arcoskodni, hogy mekkora alfák vagyunk, aztán amikor értő szájba kerülnek, csak nyögnek, és nagyot élveznek...:D
2024. júl. 8. 10:19
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

31-es!

Azt kellene megkérdezni, aki csinálta. Mert itt nem volt szó fedősztoriról, az itt válaszolók találgatnak, hogy miért csinálhat ilyet valaki

2024. júl. 8. 10:28
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

10:28

Ez megint egy olyan dolog, amit nem kell túlgondolni. Őket sem kell megkérdezni, mert felesleges, főleg akkor nem, hogyha szokás szerint maguknak is hazudnak. Ennyi. Ha valakiben nagyon enyhe a bi vágy, akkor azt el tudja nyomni, vissza tudja fojtani, de hülyéskedésből az ember ilyen nem csinál.

2024. júl. 8. 10:32
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp van benne valamennyi bi, vagy meleg hajlam, pusztán hülyéskedésből nem csinálna ilyet. Ha meg az, az sem probléma, nem a középkorban vagyunk, ez a 21. század basszameg...
2024. júl. 8. 10:41
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol kihozza az emberből az őszinteséget. Valószínű alapból bi/meleg, csak a pia oldja a gátlásokat. Engem csak az zavarna, hogyha színjózanul meg játszaná a nagy macsó heterót, meg buz*zna. Lelki sérült az ilyen. Vagy lehet poénosnak gondolja magát.
2024. júl. 8. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!