Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Másnak is a heteró haverjai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is a heteró haverjai melegre isszák magukat?

Figyelt kérdés
Tegnap bográcsoztunk egy kisebb haveri társaság és volt alkoholfogyasztás rendesen. Nem az első eset, hogy némelyikük bebuzul egy pár vodka után. Olyankor ölelgetnek főleg engem, de van hogy egymást is. Most konkrétan az egyikük átölelt, megsimogatta a seggem és kaptam tőle egy nyakrapuszit, éreztem hogy áll neki, mert annyira magához húzott. Tudom, hogy heteró, de akkor is, nem furcsa ez? A társaságból csak én vagyok meleg, a többiek heterók. Amúgy eszembe nem jutna egyikkel sem kikezdeni, de néha úgy érzem inkább az az egynéhány ölelkezős haver akar kezdeményezni a franc tudja mit. Mi a véleményetek?

2024. júl. 5. 06:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak akkor van baj, ha emellé homofóbia társul.
2024. júl. 6. 12:00
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Melegre senki nem issza magát, az alkohol oldja a gátlásokat és jobban előbújik, hogy ki milyen...:D
2024. júl. 6. 23:16
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Koliban rólam tudták. Aztán mikor voltak bulik és lehetett inni érdekes dolgok történtek. Annyit mondok, hogy 3 srácot is leszoptam és 2 nem csak részegen...
2024. júl. 8. 07:43
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy heteró nem issza magát melegre. Aki részegen fiúkra mozdul, az valójában minimum biszex, csak józanul elnyomja, titkolja, részegen pedig előbújik ez, amikor feloldódnak a gátlások.
2024. júl. 8. 08:10
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

24-es!

Nem feltétlenül, inkább csak hülyéskednek

2024. júl. 8. 08:16
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
#25 főleg ha keményedik a cerka, ahogy írta is
2024. júl. 8. 08:19
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

26!

Egyiküknél úgy érezte (nem biztos, hogy jól érezte)

Ha igen, akkor az már gyanús, de általában ilyenkor ez csak poén

2024. júl. 8. 08:31
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja amúgy én is azt tippelem, hogy ökörködés, vagy nagyritkán, nagyon minőségi, varázslásmentes, rendszerint kisüzemi/kézműves piáktól, hasonlóan frankó kajákkal, simán előjön a jó öreg szeretet flash, főleg ha a zene is olyan, és akkor megesik, hogy egy tényleges barátot, akivel komolyan összeforrt a sorsotok, gond nélkül megropogtatsz kicsit, és full levágja mi van, nem gondolja túl, aztán win-win, csak józanul valamiért nem hozza szóba senki :)
2024. júl. 8. 08:54
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

"Most konkrétan az egyikük átölelt, megsimogatta a seggem és kaptam tőle egy nyakrapuszit, éreztem hogy áll neki, mert annyira magához húzott."

Ez szerinted hülyéskedés? Egyértelműen ráizgult, minimum biszex az adott haver.

2024. júl. 8. 08:57
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

29-es!

"az egyikük" Erre írtam, hogy vagy rosszul érezte a kérdező, vagy konkrétan az az illető biszex/meleg gyanús. Az esetek többségében inkább hülyéskednek az ilyenek.

2024. júl. 8. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!