Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még akinek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még akinek bejönnek a tipikus f*ckboyok?

Figyelt kérdés

Azok a tipikus ,,menő srácok", akiknek általaban ilyen egy kaptafára készült hajuk van meg úgy mindenben nagyon sablonosak, és rájukmondják hogy ,,f*ckboyok."

Nem vagyok rá büszke, az eszem is mást diktálna, de valahogy mégis vonzanak. (KINÉZETRE)

Valakinek volt ilyesmi sráccal tapasztalata/kalandja?

Ilysesmire gondolok: [link]

(Nem akarok senkit se ledegradálni, megbántani, attól még hogy valaki így néz ki, lehet egy tök értelmes, rendes ember)

2024. júl. 3. 20:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

09:54

Nézd, egy bizonyos életkorban a hezitálás még érthető, hiszen a belátás képessége még korlátozott sok szempontból. Hogy valaki divatozik, az egy dolog, talán csak az agyatlan egymást másolással van "bajom", de ne tegyünk úgy, mintha a többiek mind-mind egyéniségek lennének. És fenntartom, hogy aki alkalmizik, és összejön egy ilyen sráccal bármelyik oldalról, azt nem érdekli, hogy a partner mennyire felszínes.

2024. júl. 5. 10:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy akik ilyen srácokról fantáziálnak, aktív vagy passzív szerepben képzelik el?

Nekem amúgy mindkét szerepben bejönnek mert uni vagyok btw

2024. júl. 5. 18:46
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon! Ha van itt ilyen írhat!
2024. júl. 8. 07:45
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az volt, hogy bejönnek-e.

Nekem nagyon.

Sajnos nem volt még velük kalandom.

2024. júl. 9. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!