Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan vegyem rá magam az elsőre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magam az elsőre?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szeretném kipróbálni milyen fiúval, de nem tudom rávenni magam, pedig nagyon izgat. Van egy barátom aki több célzást is tett már ilyen téren, de nem tudom, hogy komolyan gondolja-e

Szerintetek? Nektek milyen volt az eslő?

18f

2024. júl. 2. 12:12
1 2
 11/14 Anonim1919 válasza:
100%
Pedig kíváncsian figyeltem én is mert hasonló helyzetbe vagyok én is
2024. júl. 4. 01:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függetlenül írhattok hasznos tanácsokat, hogy törölte magát kérdező.
2024. júl. 4. 01:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, annyi különbséggel, hogy már próbálkoztam itt, de valahogy mindig eltűnik a másik egy idő után.

Ami fontos szerintem, hogy senki ne erőltessen rá olyat a másikra, amit az nem akar, előre legyen lebeszélve, hogy mit szeretnétek csinálni. Nekem kezdőként jobb lenne az, ha a másik is először próbálkozna ilyennel, és neki is a diszkréció lenne a legfontosabb.

Első alkalommal nem muszáj mindent kipróbálni, elég mondjuk ha csak kiveritek egymásnak, vagy pl. leszopjátok a másikat.

2024. júl. 6. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb fél éve agyalok ezen hogy kipróbáljam sráccal de mire lenne valaki eltűnik.... Sajnos.
2024. júl. 8. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!