Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam az elsőre?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szeretném kipróbálni milyen fiúval, de nem tudom rávenni magam, pedig nagyon izgat. Van egy barátom aki több célzást is tett már ilyen téren, de nem tudom, hogy komolyan gondolja-e
Szerintetek? Nektek milyen volt az eslő?
18f
2024. júl. 2. 12:12
1/14 anonim válasza:
Nekem első az csak hoki volt, de nagyon jó érzés és nem bántam meg. Ráadásul pont ezen az oldalon találtam egy srácot.
2/14 anonim válasza:
Én gondolkodom, hogy lemegyek egy meleg szaunába, csak sajnos messze van.. Melegbárok se nagyon vannak. Sima uszoda meg, hát nem tudom...
4/14 anonim válasza:
2#
Csak messze van😂
Pesti vagy, nektek tényleg a szomszéd kerület is a világ vége. Életképtelen táps banda.
5/14 anonim válasza:
Annyira bírom, hogy kiír egy kérdést, majd eltűnik kérdező.
6/14 anonim válasza:
Eltűnt? Ma délben írta ki, nem itt éli ezek szerint az életét. Majd válaszol kicsit később. Türelem ;)
7/14 anonim válasza:
6# Mindig ez van, beijed, majd eltűnik... Lehet azóta törölte is magát.. 😕😕
8/14 anonim válasza:
nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját, vagy letiltásra került a fiókja.. :c
10/14 anonim válasza:
Akkor, mikor a 6-os hozzászólást írtam, akkor még lehetett írni neki. De visszaszívom, igazatok volt...
Csak tudnám, hogy mi félelmetes van egy anonim oldalon kiírni egy kérdést. Rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!