Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti hol szoktatok ismerkedni?
Nálam a radar nem működik, sőt, inkább ellenkezőleg :)
Alkalmizni nem szoktam, kapcsolat lenne a cél /ismét/,de azt hiszem ez csak cél marad, a fantázia szintjén.Nem járok tipikus meleg helyekre, máshol pedig nehéz.Online inkább irkálás szinten marad meg mindenki, ezen az oldalon is.
De sokan csak fantáziálnak és eltűnnek a konkrétumok elől.
F
Mit próbáljak ki? Hiszen nem vagyok kezdő már:) Nálam csak a barátkozás,vagy a párkapcsolat van a palettán,mást nem játszom:)
1-es
Eltaláltad, kaland nem játszik. A barátságban tapasztalatom az,hogy felületes,érdekből alakuló és bajban elillanó a zöme,legalábbis nekem ezek voltak.
Párkapcsolattal az a gond, hogy nehéz kialakítani,de még nehezebb kitartani az életben egymás mellett.Szintén személyes tapasztalat.
Ergo itt a magyarázat arra, miért nincs sem ez,sem az jelenleg az életemben.
Ugyanis a ma divatos netes,irkálgatós "levelező tagozat" nem okés,nem jó semmire a személytelenség miatt.
1-es
A kanosságot meg lehet oldani, hiszen nem állatok vagyunk.Igaz?
A szeretethiány pedig még sosem kergetett bele semmi felelőtlenségbe, vagy olyanba ami nekem, vagy másnak ártott volna.
Egyébként pedig tudomásul vettem,hogy egy kapcsolat nem életfunkció. Ha nincs nincs,ha lesz,akkor pedig örülök neki majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!