Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek hogyan ismerkednek, hogyan randiznak?
Figyelt kérdés
Ugye heteróknál megvannak az íratlan szabályok és hagyományok, amik alapján megvan a dinamikája egy ismerkedésnek: A fiú hívja randira a lányt, kezdeményez. Jobb esetben elmegy érte/elé, mondjuk kocsival. Esetleg virágot ad neki. Meghívja egy kávézóba, vagy enni, vagy programra és ő fizet. Kinyitja előtte az ajtót, előre engedi. Hazakísérei/hazaviszi a lányt a randi végén. Biztonságot teremt neki. Szóval összességében udvarol a lánynak, próbálja elnyerni magának, próbál erősnek tűnni, előzékeny és lovagias.
De melegeknél ez hogy működik? Ugye ebben az esetben két fiúról van szó, nincs lány és fiú.
máj. 10. 07:01
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, pedig hetero vagyok. Jó a kérdés, én is gondolkodtam már ezen, hogy vajon hogyan működhet ez a melegnél. Meg azon is, hogy az internet előtt hogyan kerestek társat? Pláne, akkor még nem volt elfogadott ez, mint manapság. Gyerekkoromban, a 80-as években azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, annyira nem beszéltek róla sehol. Még a b*zi szóra is azt hittem, hogy az olyasmi, mint a b@szd meg.
2/2 Jani Belucci válasza:
Ez személyenként eltérhet. Vannak olyan meleg párok, ahol tetten érhető a hagyományos férfi-nő dinamika, de azért többségében nem ez a helyzet. Általában azért egyenlően oszlik meg a két fél között a dolog. Tehát mindketten kezdeményeznek, mindketten próbálnak előzékenyek lenni, a lehetőségeihez mérten fizetni egy randin. Mintha legjobb barátok lennének. De szerintem hetero pároknál is van ilyen, egyre több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!