Van itt olyan férfi, aki ismerkedne/randizna Pilisvörösvárról egy 34 éves nővel?
En is szeretem a könyveket és én se tartom magam tájékozottnak. 34 Vagyok. Tisztelettudó, hűséges.
De én nem Magyarországon élek.
Munkahelyen egyetlenegy kolléga sem próbálkozott semmiféle udvarlással? Én elhiszem, ha bizalmatlan vagy a mai világban.
Pilisvörösváron nincsen valamilyen egyházi közösség? (Azért szoktam ezt a lehetőséget említeni zárkózottabbaknak, mert általában be- és elfogadó szellemiségű Embertársakra szoktam találni.)
Persze, ez még önmagában nem garancia a teljes sikerre, mert érhetnek különböző csalódások mindenhol.
Felmenő rokonaid - szüleid - élnek még? Aktív dolgozók? Senkit sem próbáltak még bemutatni Neked? Vallásilag milyen felekezethez tartoztak a nagyszüleid? Tudsz róluk valamit?
Testvér? Unokatestvérek? Volt osztálytársak? Volt tanáraiddal tudnád még tartani a kapcsolatot? Emlékszel nevekre konkrétan?
Ui: kicsit önbizalomhiányosnak tűnsz a leírás alapján, de ez a mai "médiaszenny korszak" hozadéka is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!