Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen, a 90es évek előtt amikor még nem volt internet, hogyan lehetett ismerkedni? Voltak meleg szórakozó helyek? Ha igen, honnan tudtak erről a melegek? Lehetett hirdetni esetleg apróhirdetésben?
Basszus, az internet előtt is volt élet a földön? 🤔
Nekem még azt mondták, hogy aki nincs fent a facebookon, az nem is létezik.
Na, ennek utána is nézek.
Vidéki, apró városkában laktam, de a megyeszékhelyre beutazva, ha mást nem akkor az újságosnál vett lapokban lehetett találni hirdetéseket már a 80-as években is! ( ÖKM, EROSZ, MÁSOK ....)
De a pályaudvarok, egyes nyilvános vagy vendéglátó helyek wc-jében is voltak szopató lyukak!
Pár évvel az internet berobbanása előtt nekem vidéki városban 18 évesként a TV2 azóta megszűnt teletext oldala volt, ami ismerkedésre lehetőséget adott. Sajnálatos módon ahogy itt is olvastam múltba merengő ismerkedési szokásokat sok volt ott az átverés, amit én is tapasztaltam. Kiírtál egy rövid üzenetet, ami előtt ott volt a telefonszámod, s az egész azon dőlt el, hogy szerencséd van vagy nincs.
Mielőtt pasival lett volna valami emlékszem egy férfi zaklatott napokig, hogy beköp a szüleimnek milyen perverz vagyok aztán akadt olyan is, aki címet adott meg. Elbicajoztam, de az adott helyen egy idős nő nyitott ajtót. Persze zavarban is voltam, így megmondtam kit keresek majd amikor jelezte ott olyan nem lakik rögtön eszembe jutott, lehet figyelnek. Kellett is egy hónap, mire újra mertem próbálkozni, mert mindig az jutott eszembe, hogy kifigyelnek és megvernek. Ebből a szempontból én még szerencsés is voltam. Aztán sikerült ismerkedni, de sok volt a csalódás. Nem annyi idős volt, mint amilyennek mondta magát, nem volt meg az összhang vagy más testalkata volt.
Aztán jött az internet, kamerák és társaik, s ott már könnyebb volt, hogy ha vállaltad magad.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!