Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Régen, a 90es évek előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen, a 90es évek előtt amikor még nem volt internet, hogyan lehetett ismerkedni? Voltak meleg szórakozó helyek? Ha igen, honnan tudtak erről a melegek? Lehetett hirdetni esetleg apróhirdetésben?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 01:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten a gőzfürdők, törökfürdők voltak a legismertebb meleg ismerkedő helyek. Sokan csak gyors numerára mentek oda, mások tartósabb kapcsolatra. A Kádár-rendszer alatt már nem volt illegális melegnek lenni, mint előtte Rákosi alatt, viszont nem is volt túl támogató az állam a melegek felé, meg nem is illett nyíltan beszélni a homoszexualitásról.
2023. okt. 11. 02:21
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Basszus, az internet előtt is volt élet a földön? 🤔

Nekem még azt mondták, hogy aki nincs fent a facebookon, az nem is létezik.

Na, ennek utána is nézek.

2023. okt. 11. 04:48
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
használtam gyerekként az internetet már sztem olyan'98-'99-ben is, de csak olyan 2006-tól vált mindennapos része az életemnek
2023. okt. 11. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott volt a Teletext, újságokban a hirdetések, meg jártak az emberek szórakozóhelyekre.
2023. okt. 11. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szórakozóhelyeken ismerkedtem. Szülővárosomban volt egy presszó, amit főleg meleg férfiak látogattak. Ahol még tudtam ismerkedni, az szintén a Szülővárosom egyik tere, ahol péntek esténként "bvzigyűlés" volt. Így nevezte a nép, mikor meleg és biszex férfiak ismerkedés céljából összejöttek a téren.
2023. okt. 11. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vidéki, apró városkában laktam, de a megyeszékhelyre beutazva, ha mást nem akkor az újságosnál vett lapokban lehetett találni hirdetéseket már a 80-as években is! ( ÖKM, EROSZ, MÁSOK ....)

De a pályaudvarok, egyes nyilvános vagy vendéglátó helyek wc-jében is voltak szopató lyukak!

2023. okt. 11. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár évvel az internet berobbanása előtt nekem vidéki városban 18 évesként a TV2 azóta megszűnt teletext oldala volt, ami ismerkedésre lehetőséget adott. Sajnálatos módon ahogy itt is olvastam múltba merengő ismerkedési szokásokat sok volt ott az átverés, amit én is tapasztaltam. Kiírtál egy rövid üzenetet, ami előtt ott volt a telefonszámod, s az egész azon dőlt el, hogy szerencséd van vagy nincs.

Mielőtt pasival lett volna valami emlékszem egy férfi zaklatott napokig, hogy beköp a szüleimnek milyen perverz vagyok aztán akadt olyan is, aki címet adott meg. Elbicajoztam, de az adott helyen egy idős nő nyitott ajtót. Persze zavarban is voltam, így megmondtam kit keresek majd amikor jelezte ott olyan nem lakik rögtön eszembe jutott, lehet figyelnek. Kellett is egy hónap, mire újra mertem próbálkozni, mert mindig az jutott eszembe, hogy kifigyelnek és megvernek. Ebből a szempontból én még szerencsés is voltam. Aztán sikerült ismerkedni, de sok volt a csalódás. Nem annyi idős volt, mint amilyennek mondta magát, nem volt meg az összhang vagy más testalkata volt.

Aztán jött az internet, kamerák és társaik, s ott már könnyebb volt, hogy ha vállaltad magad.

36/F

2023. okt. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!