Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tarskereson talaltal mar ra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskereson talaltal mar ra ismerosre?

Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 07:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Osztalytars, munkatars? Irtal neki?
2024. jún. 24. 07:35
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Igen, szembesítettem vele, megkergettem és mindent bevallott ^^
2024. jún. 24. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Anno 10 éve egy kollégámra. De kit erdekel, mindenki ott halászik, ahol tud.
2024. jún. 24. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Aha,uncsitesómra 🤭
2024. jún. 24. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,egy régi osztálytársamat találtam meg, de nem írtam rá.
2024. jún. 25. 01:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Egyrészt volt iskolatársakra akadtam - egyikkel-másikkal el is beszélgettünk és röhögcséltünk a régi időkön, de semmi komoly, hiszen ismertük egymást kívülről belülről.

Egyszer egy VOLT tanítványommal is összedobott a sors - nekem kicsit zsenánt volt a dolog, de nem tartott sokáig.

2024. jún. 25. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Én is rád, kedves kérdező.
2024. jún. 26. 00:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Régebben, mikor társkeresőztem, akkor nem is egyre.Egykori és jelenlegi munkatársra, volt diákomra. És ami meglepett,egy kétgyerekes, egyházi téren dolgozó gimis társamra.Poénból még telefonon is beszéltünk,de röhögés lett a vége :)

Viszont élőben,régen egy tárlaton találkoztam össze az akkor 19 éves, már egyetemista diákommal,akiről mindent hittem volna, csak azt nem,hogy meleg.Mégis ebből a meglepő találkozásból közel öt éves kapcsolat lett :)

Néha az élet olyanokat tud produkálni,amit keresve,készakarva sem találhatnánk :)

2024. jún. 26. 05:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is. Az egyik emberbe akibe szerelmes voltam, de nem merte bevallani hogy meleg. Rajta kivul sok olyan emberbe akiről nem tudtam, és megnyugodtam hogy nem volt kint arcképem, mert ezeket az embereket pont nem bírom.
2024. jún. 26. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is egy, de eddig még nem irtam rájuk.
2024. jún. 27. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!