Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy tarskeresokon alig talalok sracot szexre, de ha lemegyek egy szaunaba, akkor korulzsonganak a sracok?
Figyelt kérdés
Vagy elhal a beszelgetes egy ponton, vagy csak ghostingol, miutan arcos kepet kuldtem, de legtobbszor toszik meg a koszonesemre is visszairni... 😅2023. ápr. 27. 21:45
1/6 anonim válasza:
Mert a szaunába sokan a szex miatt mennek. Mondjuk az is számít hogy milyen srácok "zsonganak" körül. Kiégett +50-esek vagy helyes fiatal kockáshasú huszasok.
2/6 A kérdező kommentje:
#1-es, nem nagypapat keresek, igy egy olyen kozeledes negativ lett volna. ;)
2023. ápr. 27. 22:17
3/6 Jani Belucci válasza:
Nem szeretem a pacalt, de ha éhes vagyok és elém rakják, akkor megeszem. Ugyanígy, lehet hogy annyira nem vagy jó pasi, hogy különösebb energiát fektessenek az emberek abba randi appokon, hogy találkozzanak veled. De ha már ott vagy előttük meztelenül, akkor könnyű falat vagy.
4/6 anonim válasza:
Mert ott mindenki kanos és jobban elmegy az is aki nem olyan jó mert egynek jó lesz. A rómeón is csak hát közbe dolgozik, főz, stb. A legjobb randik mindig 1-2 órán belül szerveződnek de ritkák.
Szerintem amúgy az hogy ki jó pasi és ki nem azért változó. Én pl vékony vagyok durván. Ezen van aki kiakad más meg rajongásig van érte. Hát ezért jó a világ. De a Rómeó és társain a 60% kamu. Régi képek, kamu képek, stb.
5/6 A kérdező kommentje:
#3-as es 4-es: valoszinuleg ez lesz az oka, logikusnak tunik, amit leirtatok. Koszonom a valaszotok!
2023. ápr. 28. 09:13
6/6 anonim válasza:
A társkeresőkön döntő többség kamu,nekem évente jó ha egy összejön. Ott viszont csak azok vannak akik ismerkedni akarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!