Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lenne ha olyan munkatarsadr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha olyan munkatarsadra akadnal ra tarskereson akivel egyaltalan nem vagy joba?

Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 05:35
 1/5 Nicholas Nelson ***** válasza:
100%

Ha nem lennék jóba vele, akkor igazából nem számítana vagyis nekem alapból nem lenne érdekes

Igazából nem tudom mit reagálnék ilyen még nem volt

2023. aug. 14. 05:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Három volt munkatárssal is annak idején a Rómeón akadtam össze.Nagy volt a felfedezés,megbeszéltuk,kivel mi történik és ennyi volt:)

De volt fiatal is,aki más aspektusból ismert rám,rajta csodálkoztam,nem hittem volna.Vele is elbeszélgettunk, ennyi.

És van olyan,akit csak láttam,meg is lepett,de nem volt kommunikáció.Főleg,mert ő három gyermekes apa és ennek ellenére,komoly és tartós párkapcsolatot keresett.

Inkább érdekesnek tartom az ilyen szitut,mint neccesnek :)

2023. aug. 14. 06:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul venném, hogy pasizik, aztán hagynám a francba. Ha a munkahelyen sem vagyunk jó viszonyban, az, hogy megtudtam róla valamit, nem fog közelebb hozni.
2023. aug. 14. 07:10
 4/5 Meleg22 ***** válasza:
100%

Anno, asszem love.hu-n vagy badoo-n egy hetero fickó kérte el a privát képeimet, hátha megkapja.. gondolom tipikus farok méregetés végett.

-Persze odaadtam neki, nem vagyok egy szégyenlős fajta..:D

Ezzel a 40-es fickóval, most egy munkahelyem van, tudja rólam nyilván, és még emlékezik rám onnan, nem kifejezetten vagyok vele puszi pajtási viszonyban, nem kedvelem az intelligenciáját..., de elviselem.. (szakmányvezető amúgy).. néha kérdezget, hogy van-e már csajon meg ilyenek...:D nyilván direkt csinálja, vagy csak nem akarja kimondani helyesen kérdezve, hisz tiszteletben tartja a magánéletemet.. Szóval, nincs vele gond, csak csak.. ennyi....:D ez ilyen... :D sok hetero is fellelhető bizonyos oldalakon ami nem csak melegeknek van szánva.., szóval van ez így..

Mindenki tiszteletben tartja a másik magánéletét.:))

2023. aug. 14. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Grindren fenn van, megnéztük egymás profilját, tudjuk egymásról az orientációnkat, kifejezetten nem bírjuk egymást munkában, de ennyi. Sose jutott eszembe keresztbetenni neki emiatt.
2023. aug. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!