Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban miért nem működik?
A párommal 3 éve vagyunk együtt és minden tökéletes kivéve az ágyban. Mindketten passzívak vagyunk, általában dildóval szoktunk szexelni. Ritkán én megdugom őt (nekem ez semleges, de szeretem hogy neki örömöt okoz) ő nem tud engem mert full passzív.
Megismertünk egy aktív srácot akit mindketten megkívántunk úgyhogy megbeszéltük a hármast. Többek közt azt szerettük volna hogy ő dug engem miközben én a páromat. Ahogy dugott az brutálisan jó volt viszont onnantól én nem tudtam aktív lenni. (Lekókadt, kicsúszott állandóan aztán el is mentem félkeményen).
Sosem szokott gond lenni a merevedésemmel. Hogy lehet hogy máskor úgy is tudok aktív lenni hogy alig élvezem, amikor jó lehetne mindkettőnknek akkor felsülök?
Szia!
Nem tudom, hogy hány éves vagy, én elmúltam 50.
Tíz évvel ezelőtt nekem ment a dugás, miközben a nőt dugtam. (biszex vagyok)
Állt a cövek, mert izgatott a nő alattam.
Manapság ha dugnak, a legritkábban áll fel. Ez a kor előre haladtával sajnos ebbe az irányba változik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!