Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hármasban miért nem működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasban miért nem működik?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt és minden tökéletes kivéve az ágyban. Mindketten passzívak vagyunk, általában dildóval szoktunk szexelni. Ritkán én megdugom őt (nekem ez semleges, de szeretem hogy neki örömöt okoz) ő nem tud engem mert full passzív.

Megismertünk egy aktív srácot akit mindketten megkívántunk úgyhogy megbeszéltük a hármast. Többek közt azt szerettük volna hogy ő dug engem miközben én a páromat. Ahogy dugott az brutálisan jó volt viszont onnantól én nem tudtam aktív lenni. (Lekókadt, kicsúszott állandóan aztán el is mentem félkeményen).

Sosem szokott gond lenni a merevedésemmel. Hogy lehet hogy máskor úgy is tudok aktív lenni hogy alig élvezem, amikor jó lehetne mindkettőnknek akkor felsülök?

jún. 23. 18:36
 1/5 kloha ***** válasza:
73%

Szia!

Nem tudom, hogy hány éves vagy, én elmúltam 50.

Tíz évvel ezelőtt nekem ment a dugás, miközben a nőt dugtam. (biszex vagyok)

Állt a cövek, mert izgatott a nő alattam.

Manapság ha dugnak, a legritkábban áll fel. Ez a kor előre haladtával sajnos ebbe az irányba változik. :/

jún. 23. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem passzívként jó régóta nem dugtak meg igazival. Szerintem csak elragadott az élvezet a popsidban, próbáljátok meg újra ha van rá lehetőség.
jún. 23. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dildozásnál szokott állni?
jún. 23. 20:16
 4/5 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Uniként nekem sem szokott menni egyszerre a két szerep. Totál más élmény, totál más mindset. Próbálkozzatok más felállással.
jún. 24. 06:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be tabletát.
júl. 8. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!