Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Benne lennétek úgy egy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek úgy egy biszex hármasban, hogy a lánnyal is kellene foglalkoznotok?

Figyelt kérdés
melegeknek szól a kérdés
2023. máj. 26. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Aktív vagyok, barátom passzív

Barátom benne lenne, az azt jelenti foglalkozna a nővel de a pasival nem a pasi foglalkozzon vele.

2023. máj. 26. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor.
2023. máj. 26. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Benne lennék mert meleg vagyok ugyan de van egy enyhébb biszexuális hajlamom is és néha mikor kiverem a farkam néha arra élvezek el ahogy egy csaj melleit taperolom miközben dugom. De ehhez a csajnak olyannak kell lennie akire állni szokott ritkábban a farkam. Most egy hetero csávó olyan lányt is meg tud dugni aki számára kevésbé vonzó.

Én melegként enyhe biszex hajlammal erre nem lennék képes.

Ha a csávó és a csaj is vonzó számomra, benne lennék egy ilyen szexben.

30/f

2023. máj. 26. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

"melegeknek szól a kérdés"

Akiknek ez a kérdés szól, azok biztosan nem melegek. Egy valóban meleg férfi egy ilyen hármas gondolatától is émelyegne.

2023. máj. 26. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Biszex hármas úgy hogy csajjal is? Jesszusom, dehogy!!!!!! Csaj még csak a szobában se legyen! A közelünkben sem.
2023. máj. 27. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én benne, de biszex is vagyok... ;)
júl. 18. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen kizárt
aug. 15. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha mindhármunknak jól esik (és mindenki elfogadja a másik kettőt), akkor egy próbára kíváncsi lennél.
aug. 15. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Még véletlenül sem. Nem hiába vagyok meleg. Sehogy nem indítanak be a nők. Full passzív létemre nem is tudnék mit kezdeni a nőkkel.
szept. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!