Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan fiúval járni aki nem vállalja fel a saját melegségét?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 12:45
12/14 anonim 

válasza:

7. magamra ismertem a történetedből, nálam csak annyi hogy én csak anyukámnak mondtam el.. ő meg elszólta magát.. elején azt mondogattam mikor valaki kérdezte hogy barátnőm van.. ugyanígy, az én párom szülei teljesen elfogadóak mint nálad..
anyukámnak köszönhetően hogy akkor elszólta magát mostmár nem érdekel ki tudja és ki nem..
13/14 anonim 

válasza:

.. nálam inkább az volt a helyzet hogy azért haragudtak inkább a családba hogy nem az igazat mondtam (12es voltam)
14/14 Meleg22 

válasza:

Elég fura volt.. szerencsére nem találkoztam vele mindennap, de az hogy egy parkban nem lehetett vele beszélgetni egy padon ücsörögve, mert hát jaj úristen, mi van ha valaki meglát... hát mondom 2 hetero srác beszélget egy padon kb.. szal általában az erdőben tudtam csak felé közeledni stb.. eléggé zavaró volt valahol a dolog.. de így is elviseltem 2évig, de sajna utána sem akarta még magában ezen dolgokat lassan levedleni.. szóval... jah... nehéz...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!