Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortenik ha a sajat spermamat teszem az e-cigimbe?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 21:08
1/11 anonim válasza:
ember, te ennyire unatkozol? xD szívd a saját spermád, ennyi eszed van.
2/11 anonim válasza:
Ez a komoly ember, nem a hererák :D Szídd az én spermám, ahhoz még e cigi sem kell
3/11 anonim válasza:
Mondanám, hogy hülye leszel, de nem tudom, hogy ezt lehet-e még fokozni.
5/11 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim, az ok amiért nem pasizom.⬆️ Az a baj, hogy a mai fiatalok nagy része ekkora idióta… tisztelet a kivételnek, de ők sajnos nem engem találnak meg…🙃
Amúgy most őszintén, szerintem fizikailag sem működne, nem csak idiótaság.
6/11 anonim válasza:
5, honnan veszed hogy fiatal? E-cigi szót inkább idősebbek használják xd
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem sok minden, mert a fűtőelem propilén-glikol oldatra van tervezve, nem vizes szuszpenzióra. De miért nem próbálod ki?
8/11 anonim válasza:
A hímivarsejtek a tüdőbe jutva megtermékenyítik a hörgőket és 9 hónap elteltével a szülés szájon át zajlik.
Dr. Agyfasz
9/11 anonim válasza:
#5: mai öregek annyira unatkoznak, hogy a fiatalokba belekötnek, merz annyira szánalmas az életük, hogy valamilyen kevésbbé tapasztaltal levezetik a feszültségüket
10/11 anonim válasza:
#9 honnan tudod, hogy az 5-ös öreg? Lehet, nálad is fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!