Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit macis uni 30-asként hová utaznál Európán belül a nyáron jó sex reményében?
5-ös vagyok
Itt nagyon elfogadó a meleg közösség, nagyon könnyen találhatsz megfelelő társaságot, még válogatni is fogsz tudni. Akár testalkat, akár bőrszín alapján pl.
BÁRHOVÁ!
A kérdést nem tudom értelmezni.
Azt igen hogy egy 30-as maci (?) vagy, aki Európán belül utazna.
Azokat az apró részleteket. melyek fontosak egy utazás megtervezésében, bizony lehagytad. Jó szex? Az bárhol lehetséges!
Ajánlani így semmi mást nem tudok, mint hogy főjj meg a saját levedben ebben a melegben, mert én sem tudok sehová se menni partner híján.
Ha lenne társam, persze lenne utazási tippem is, de így egyedül csak röhögök pl. a sógoromék horvátországi utazásán, akik az M7-en több, mint száz kilométert megtesznek a Balatonra jobbra nem nézve, hogy vízparton nyaralhassanak.
(Mondjuk ők nem a "jó sex" jelmondattal indulnak útnak három gyerekkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!