Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik meleg társkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik meleg társkereső oldalon lehet normális partnert találni az elsőre?

Figyelt kérdés

Még soha nem voltam pasival, de mostanában nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet! Elsősorban a sz*pás érdekelne nagyon. Azt szeretném kipróbálni. Ha tetszik jöhet sorba minden ( anál ). Melyik meleg társkereső oldalon érdemes keresgélni?

30/F

2024. jún. 22. 05:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Barhol is probalkozol jo esellyel belefutsz idiotakba viszont arra is van esely, hogy talalsz normalis sracot. Itt is lehet erdeklodni. (Szerintem csomoan rad is fognak irni). en nem jelentkezem mert valszeg foldrajzilag messze vagy tolem.
2024. jún. 22. 05:49
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem kb. sehol. Én Pécs környékén keresek ugyanerre, de borzalmas alakok vannak a neten. Retkes, ápolatlan, szeméthegyen élők, wc-ben pózolók, dzsungelharcosok, fitymaszűkületesek, túrósfarkúak, 10 perces regisztrációk, eltűnők, kommunikálni képtelenek, erőszakosak, felvállalhatatlanok, drogosok és a kedvencem a "szex most"...
2024. jún. 22. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt par srac akit en vezettem be ugymond viszont tudd, hogy azon az oldalon is megvan ez a komolytalansag.

Gyakori a kiprobalom aztan jon a buntudat es siman eltunes pedig turelmes, figyelmes vagyok, nem szoktam semmit eroltetni, mindig az van amit a masik ki szeretne probalni.

2024. jún. 22. 06:51
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

A 2 nek milyen igaza van.

Erre Dunaújváros felé is ugyanaz a helyzet.

Én pont fordítva keresek. Tehát engem elégíthetne ki egy fiatal pasi.

Nem vagyok fiatal.😁

2024. jún. 22. 06:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Miskolc környékén is sajnos pont ugyan ez a helyzet.. 😕 Akkor igazából nem az én keresési módszeremmel van a baj. Hanem ilyen a felhozatal. Az meg nekem nem pálya, hogy mindegy csak fsz legyen.
2024. jún. 22. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Tinder a legjobb szerintem, de a grindr vagy romeo is használható.
2024. jún. 22. 07:12
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Te milyet keresel?

Jól leírtad, higy milyenek vannak :)

2024. jún. 22. 07:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tindert ajánlom egyedül, az sem tökéletes, mert ha csak nem húzol jobbra mindenkit, akkor nehéz szűrni, hogy ki az aki aktív, ki passzív, ki az aki uni, de legalább csak olyanokkal van lehetőséged beszélni, akivel kölcsönösen jobbra húztátok egymást.
2024. jún. 22. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

A 2-es kifelejtette a mindenhol ott levő kíváncsi heterókat, nősöket, stb, akik talán még a felsoroltaknál is rosszabbak.

Bizony. Lehet besértődni.

2024. jún. 22. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem velük nincs bajom, ők legalább általában kénytelenek adni magukra a feleségük miatt és valahol mindenki elkezdte aki a saját neme iránt is érdeklődik.
2024. jún. 22. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!