Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegekhez/biszexekhez szól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegekhez/biszexekhez szól a kérdés elsősorban. A rosszakaróitokkal mit szoktatok tenni? Figyelmen kívül hagyjátok? Esetleg szembeszálltok velük?

Figyelt kérdés
Rosszakaró lehet, akinek nem szimpatikus a szexualitásod. Vagy lehet akár egy exed is. Vagy csak simán egy meleg/bi ismerős/barát/haver aki direkt ki akar idegelni téged valamiért. Stb...

2024. jún. 12. 22:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kedves kérdző?

Én is eléggé fel tudom magam húzni az ilyeneken, de nem kell foglalkozni velük..nem éri meg olyan emberekkel vitázni, akik nem érnek fel egy bizonyos szintre mind emberi, mind értelmi szinten.

egy sztorit azért elmondok:

kb 4 évvel ezelőtt egy buliban már eléggé jóra ittam magam, aztán egy akkor éppen kamasz lázadó korát élő srác, aki hát tőlem sokkal nagyobb és erősebb volt, részegen elkezdett valamit a melegekről mondani, amit meghallottam. én meg mivel már ittam és olyankor elég őszinte vagyok, oda mentem hozzá aztán mindenki előtt lebasztam hogy mit képzel. azzal sem törődtem hogy ott a buliban sokan nem is tudták rólam hogy meleg vagyok, hát akkor valószínűleg leesett nekik. :D nem nagyon tudott mit csinálni :D utána gondolkoztam hogy amúgy kettéharapott volna.

de jól végződött, mert évekkel később elnézést kért, megváltozott azóta. valóban így volt, én is máshogy tekintek rá azóta. azért kérdeztem csak a korod, mert ha te is ezeket az éveket taposod, netalán mégfiatalabb vagy, akkor egyrészt csak óvatosan, másrészt pedig meg kell tanulnod kezelni ezeket a helyzeteket. a legtöbbször, szinte mindig jobb elengedni ezeket az embereket és nem foglalkozni velük. ez nem könnyű, de ha tovább sétálsz akkor gyorsan megy. olyan emberekkel kell körülvenned magad, akiket ez nem érdekel, mondjuk úgy kicsit intelligensebbek annál, mint hogy ez legyen a legnagyobb bajuk..

2024. jún. 13. 23:54
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
Én nem hiszek a szőnyeg alá söprésben. Ignorálná a franc. Halkan elterjeszteném pár közös havernál hogy az illető bepróbálkozott nálad, a többi megy magától. Állj ki magadért és légy olyan szemét, mint ő volt. Méghogy ignoráld...
2024. jún. 15. 03:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!