Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak! Ti hogy tanultátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak! Ti hogy tanultátok meg, hogy orálnál, mikor az aktív "irányít" (próbálok finoman fogalmazni), ne okozzon gondot a garat-reflex?

Figyelt kérdés

Tudom, valakinek nincs... De akinek volt ilyen problémája, hogy tudott úrrá lenni rajta?

Köszönöm!

2024. jún. 12. 14:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Valakin kipróbálnám egyszer 😏
2024. júl. 1. 19:25
 12/20 A kérdező kommentje:
10-es, nem erre értettem, hogy "épp megfulladsz", hanem mikor úgy tolja tövig és d..ja a torkodat, hogy már hányásig... nem húzza kicsit vissza... Megállás nélkül, ütemesen dugja a torkodat. Ilyenkor hogy tudjátok megállni a hányást?
2024. aug. 9. 00:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Elég sok olyat olvasok, akár itt a kommentek között is, de máshol is, hogy passzívak azt mondják, hogy nekik nem okoz gondot. Biztos van ilyen is, de biztos sokan túloznak/hazudnak. Azért mikor az aktív lefogja a passzív kezeit, a fejét az ágyékával nekinyomja pl a falnak (tehát a passzív minimálisan se tud kontrollálni), és ütemesen, szünet nélkül dugják a torkát, tövid egy 18-22 centissel... Mondom, elhiszem, hogy ez egy-két embernek nem okoz gondot, de úgy érzem, hogy túl sokan írják...
nov. 22. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Amikor velem csináljak mindig jönnek a hangok eddig nem zavart senkit
nov. 23. 05:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Sajnos jönnek a hangok de nem zavarja az aktivakat
dec. 9. 05:41
 16/20 anonim ***** válasza:
#3 mi a f.szomat keresel akkor ebben a kategóriában? Komolyan kérdezem..
dec. 9. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:
#13 De ha ennyire állat módjára csináljátok, miért várja bármelyikőtök is azt, hogy ne hányj be? Nyilván be fogsz.
dec. 9. 22:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem nyilván.... Sok passzívat 20/7-essel is lehet tövig... Ütemesen, erőszakosan, mégis bírja. A legtöbb passzív úgy tudom, ilyen.
jan. 5. 16:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem engedem mélyre.
jan. 5. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Kicsit nyitva kell hagyni a szádat, így kevésbé jön elő a reflex.. de cserébe jobban lesz hangja a dolognak ^^'
jan. 5. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!