Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ez valami reflex vagy mi?đ€Ł L
Figyelt kérdés
2 ember puszizkodott elottem, es egy mellettem levo pasi is ahogy ugye ezt latta, csucsoritett kicsit es igy osszeszoritotta az ajkait đ2022. jĂșn. 12. 19:06
2/15 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Olvasd el mondjuk amit leirtam.
2022. jĂșn. 12. 19:07
3/15 anonim vĂĄlasza:
Persze, reflex. Ha dugnak elĆttem, nekem is felĂĄll.
4/15 anonim vĂĄlasza:
mi poénból szoktuk ezt csinålni. puszizkodnak ketten, mi meg poénból ilyen mah-mah hangoat adunk ki
5/15 anonim vĂĄlasza:
2 Ă©n mĂĄr elolvastam 5x, de azt javaslom, hogy pampogĂĄs helyett tanulj meg inkĂĄbb fogalmazni.
6/15 anonim vĂĄlasza:
TĂ©nyleg elĂ©g nagy ökörsĂ©get ĂrtĂĄl,Ă©n sem Ă©rtem...
7/15 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Hat az nem az en hibam ha nem erted, ennel egyszerubben nem tudom megfogalmazni. A legtobb ember megertette, erdekes:)
2022. jĂșn. 12. 20:30
8/15 anonim vĂĄlasza:
SzegĂ©ny đ majd egyszer Ć is fog
9/15 anonim vĂĄlasza:
Nem az emberek felfogĂłkĂ©oessĂ©gĂ©vel van a baj hanem azzal hogy hĂĄrom összetett mondatot nem tudsz Ă©rtelmesen leĂrni.
10/15 anonim vĂĄlasza:
Megmutattam mĂ©g 2 embernek a csalĂĄdban, Ćk sem fogtĂĄk, hogy ez mi akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!