Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a masszornek feláll a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a masszornek feláll a farka masszázs közben az vajon csak reflex vagy meg is kíván?

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
hát ha valakinek feláll, akkor megkíván, ugyanúgy, ahogy a nő se nedvesedik "reflexből", szexuális vágy váltja ki, de ezen nem tudom, mit kell magyarázni...más kérdés, hogy nem veti rád magát ösztönből mindenki.
2017. okt. 31. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha ez nem egyértelmű, akkor mi?
2017. okt. 31. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam nő vagyok. Pasimnak reggel is mindig felall meg ejjel meg sem akar sexelni mondja pisilnie kell
2017. okt. 31. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
ez alapból hülyeség, amikor áll valakinek, nem is tud pisilni :D na mindegy, a kérdés inkább az, hogy miért érdekel téged, hogy ki kíván meg, amikor van pasid?
2017. okt. 31. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
tényleg soha nem akar szexelni, kifogásokat keres, és másnál akarsz vigasztalódni? félre ne értsd, nem bepróbálkozni akarok, nő vagyok és heteró, csak érdekel. :D
2017. okt. 31. 15:01
 6/11 A kérdező kommentje:

De akkor miért áll fel neki éjjel? És akkor reggel ki is szokott menni pisilni és mikor visszajon mar nem all neki . De hamar visszajon meg hallom a csurgast így biztos nem masztizik.

Gondoltam hátha a masszornek is pisilni kellett.

2017. okt. 31. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Az éjszakai merevedés miatt áll a pasid szerszáma, viszont attól még kellhet neki pisilni, mivel alvás alatt a vizelet felgyűlik. Mivel nem tud álló dákóval pisilni, megvárja míg kicsit lelohad és pisil, így mikor visszajön már nem áll. A masszőr egy másik történet, ha neki feláll az azt jelenti, hogy téged kívánt meg, vagy masszázs közben másról fantáziált.
2017. okt. 31. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:

A reggeli merevedés során a test egy kvázi öntesztet futtat le - ha jól emlékszem a húgyutak átjárhatóságát ellenőrzi, de ebben nem vagyok biztos. Egy felnőtt férfi naponta kb. 10 spontán merevedést is átél - és ezek nem feltétlen köthetőek izgalmi állapothoz.

Szóval nem, az hogy áll a farok nem feltétlen jelenti azt, hogy a delikvens készen áll és kívánja a szexet. De egy masszázs közben tuti a miatt állt fel, mert beindult a fantáziája.

2017. okt. 31. 15:45
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

A teli húgyhólyag ingerel olyan területeket is ami merevedést okoz. Ez kb születésünktől fogva létező dolog. Általában azért éjszaka jelentkezik mert akinek jobb alvókája van az nem ébred fel rá hogy brunyálnia kell. De ha napközben visszatartod akkor is jelentkezik.

2017. okt. 31. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy, hogy még nem hallottál éjszakai merevedésről és reggeli merevedésről? :O Azt ne keverd össze azzal, hogy valaki masszíroz és úgy áll a farka, persze, hogy jól megakart bszni , azért állt a farka mit kell ezen megkérdőjelezni?
2017. okt. 31. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!