Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy idegen sráchoz oda mentetek elkérni a számát?
Volt vagy megtörtént e már valakivel, hogy odament egy idegen sráchoz, aki számára szimpatikus volt (mert esetleg gyanította, hogy a másik is meleg) és elkérte a számát?
Vagy esetleg olyan, hogy tőled kérte valaki a számodat?
Kinek milyen története van?
10-es válaszoló, nagyon jól összefoglaltad a lényeget, érdemes sokaknak elgondolkodni ezen.
# 6
14-esnek :
tiszteletben tartom a te értékrended,másokét is.De nekem is van,aminek oka van, sőt nyomós oka.
Sosem dohányoztam, semmi alkoholt nem iszom,rengeteget mozgok,megyek,kirándulok. De ilyen huszas fiatalt max szó szerinti barátnak tudnék elfogadni, semmi testiség nem jöhetne szóba.
Ami a könyvtári sztorit illeti, a srácnak megírtam,hogy "kösz,nem". Ha már bizalommal megadta a számát,a bizalmat viszonoztam. Szomorú volt,de megértette.
Nekem fordítva volt, épp a napokban.
Lementem itt a sarkon az egyik indiai kajáldába, elvitelre kértem kaját (ahogy már azelőtt jó párszor).
Egy korrekt, kedves, egyenes indiai srác szolgált ki ahogy azelőtt mindig. Tök kedves volt, de hát ők ilyenek, gondoltam.
Ahogy készítette össze a kaját, fél szemmel láttam h belerak egy cetlit a szatyorba, kicsit furcsállottam, de mondom biztos a rendelés összegzést írta le.
Hazaérve nyitjuk ki a párommal a bekötött szatyrot, a kaják mellett egy szívecskés cetli volt, angolul szöveg “remélem hogy az ételünk bearanyozza a napodat”, illetve a neve és a telefonszáma.
gyöngy betűkkel
Komolyan mondom, attól függetlenül hogy van párom, megdobbant a szívem 😂😂 Annyira romantikus és bátor volt!!!
Persze nyilván nem hívtam fel, azóta nem is voltam ott
Hát ez valami szép hétköznapi csoda,ami történt veled 18-as. Egy igazi csoda - a mai világban ! Végtelen öröm ilyeneket olvasni!
# 6
Igen, abszolút 😎
Amúgy olyan érdekes, hogy az elmúlt 5 évben, mióta van párom időnként történnek velem ilyenek.
pl. belvárosi heteró szórakozóhelyen 2 kajakos haver mellénk keveredett, táncoltunk, majd az egyik odafordul hozzám: “nem vagyok bzi, de meghívhatlak egy vodkára?” 😂
utcán leszólítások
20 éves srác a kocsmában odajött majdnem hogy szerelmet vallani 😂 (jó ez utóbbi túlzás 😂)
Szaal ez sztem attól van hogy kapcsolatban vagyok, érződik a kisugárzásomon hogy “megvan ami kell” és e miatt full laza vagyok.
Mjuk ha hirtelen szingli lennék tuti nem lennének ilyenek…
Amúgy meg #6os jól kihagytad azt a lehetőséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!