Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy idegen sráchoz oda mentetek elkérni a számát?
Volt vagy megtörtént e már valakivel, hogy odament egy idegen sráchoz, aki számára szimpatikus volt (mert esetleg gyanította, hogy a másik is meleg) és elkérte a számát?
Vagy esetleg olyan, hogy tőled kérte valaki a számodat?
Kinek milyen története van?
Hozzám jöttek már oda igen, több is... Pedig kicsit félelmetes vagyok külsőre, nagyobb izomztömeg, szakàl .. maszkulin megjelenés....
Ez vonzó sokak számára...
F/29
Régi történet, Bp, Relay újságárus. Iszonyú jó srác, nagyon bejött. Már látásból ismertük egymást, nála vásároltam többször is, kétheti rendszerességgel kb. Kértem a szokásos újságaimat, majd a végén megkérdezi tőlem: Kérsz még valamit? Mondom neki: Hát, Öööhm, a telefonszámodat, ha nem gond. Esetleg délután egy randi? :)
Széles mosolygás mindkettőnk részéről, majd felemeli a kezét, mutatja az ujján a gyűrűt: Most nősültem meg egy hónapja, de azért köszi. Az újságot nagyon szívesen, a telószám meg a randi sajnos nem fog menni, másik csapatban játszom. :) És mosolyog, nevet. Nem kínjában, hanem tényleg olyan igazi módon. Én meg majd elolvadok tőle, olyan szép, amikor mosolyog.
De volt több ilyen történet is régen. Nem kell félni odamenni valakihez, aki tetszik.
Nagyon jó sztori, mosolyogtam ahogy olvastam. Sajnos és vidéken élek, és nagyon félek attól, hogy esetleg kapufát rugnék.
Talán igazán nem is a kapufától, mert valamiért úgy érzem, hogy az adott szituációban tökre korrektül reagálja le az ember.
Inkább attól tartok, hogy neadjIsten később valahol lát engem, és mondjuk mellette éppen valami haverjának vagy valakinek aki ismerhet mesélheti hogy "na nézzed, ez, a csávó homár, ő kérte el a számom"
Vidéken mindenki ismerhet mindenkit. Látom személyesen, és tapasztalom, és már kismilliószor megtörtént velem , hogy van egy srác aki tetszik , akit nem ismerek. Erre van, hogy teljesen véletlen szituációban egyszercsak kiderül, hogy mondjuk a haverom egyik legősibb cimborája. Na ilyentől félek.
Mindenesetre jó látni, hogy vannak bátor emberek
Múlt heti sztori .
Központi Könyvtár a bpesti Kálvin térnél. Számítógépnél tettem-vettem, körülöttem sok egyetemista tanult,olvasott, vizsgaszezon van.
Éreztem,hogy néz valaki,láttam,hogy egy kb 22 - 23 éves srác volt a szemközti asztaltól. Kicsit néztük még egymást, majd tettük tovább a dolgunkat.Nem sokkal utána kimentem a mosdóba, majd egy könyvtáros nővel beszélgettem. Mire visszamentem a helyemre, a billentyűzet alá félig dugva ott volt egy keresztnév és a száma.
Sokat gondolkodtam rajta,de nem hívtam fel,nem írtam neki.
Emberöltő választ el minket, ő 22-23 én 55.
Lehet, butaság,de ez van :)
Köszi ,de tudod, a kaland egyáltalában nem a profilom:)
Barátság,kapcsolat párti voltam,vagyok és azt hiszem, maradok is :)
6-os
"neadjIsten később valahol lát engem, és mondjuk mellette éppen valami haverjának vagy valakinek aki ismerhet mesélheti hogy "na nézzed, ez, a csávó homár, ő kérte el a számom""
Segít elkerülni az ilyen helyzeteket, ha olyan embernél próbálkozol, akit nem akkor látsz először, és megalapozottan feltételezheted, hogy nem homofób/bunkó még akkor sem, ha nem meleg (Mellesleg, még ha meleg is, megteheti ezt, ha bunkó, éppen a saját másságát leplezendő.).
Ez a "vidékizés" meg kicsit irritál vidékiként. Attól, hogy büdipesten több ember szavaz balos pártokra, még ott sem lesz mindenki oda a melegekért, meg vidéken sem törné kerékbe mindenki a melegeket.
Végül, ha egy "ősi cimborád" szemében mindenáron titkolandó halálos bűn a másságod, akkor nem biztos, hogy ősi cimbora az.
Annyi biztos, hogy rengeteg-rengeteg lehetőséget szalasztanak el az emberek a bátortalanságuk miatt. Mondom ezt úgy, hogy én is óvatos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!