Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hátsó kivehető műfogam van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátsó kivehető műfogam van ami fémből van Elől ragasztott nem kivehető Ha leakarok szopni egy fiút érdemes kivenni a hátsó hidat ?mondjam el neki vagy ne előtte vegyem ki?Én is fiú vagyok

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te tudod, hogy miképpen kényelmes. Ha a másik előtt kell kivenned a fogadat, az valamiképpen mégiscsak magyarázatra szorul - talán ebben egyet értesz.

Ha egy hátsó hídról van csak szó, azt érdemes azért az akció előtt kimenteni.

(Mondja ezt egy olyan, akinek most építik vissza a fogsorát fixen)

2024. jún. 3. 22:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mire készülsz vele. Ha csak szexre, szerintem ahogy kényelmesebb, és ne magyarázkodj. Ha kapcsolatra, akkor is nyilván ahogy kényelmesebb, viszont akkor elmondhatod, hogy mi okozta a fogászati problémáidat. Ahogy észrevettem, a fogászati betegségeket cikinek érzi sok ember, pedig ugyanolyan betegségek, mint bármi más, a szívbetegségét vagy a savas refluxát se szégyelli senki; és miért is kéne?! Nekem is toldozva-foldozva van tömésekkel az egész fogsorom teljesen jó szájhigiéné mellett, cukrosat sem eszem gyakran. Nálam ez családi vonás, mindenki figyel a fogaira, mégsem emlékszem olyan évre, hogy megúszott volna bárki (beleértve engem is) egy teljes évet fogorvos nélkül. xD
2024. jún. 4. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!