Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kiprobálni a szexet egy másik férfival. Társkereső mind kamu.Hol találok ezeken kivül partnert aki megtanítani pár dologra?
Figyelt kérdés
Nem a rosszlányokrol keresek fizetőst.jún. 3. 09:15
11/16 anonim válasza:
Ami miatt nem jön össze
Okok és a melegeknél kizáró ok is lehet.
Nincs fent fotód
Nem is küldesz rögtön az első levélben.
Nincs helyed
Van valakid
Bujkálnál csak nehogy meglásanak.
Ha így vagy a dolgokkal elképzelhető hogy tényleg nehezen találsz.
Esélyed is lecsökken azokra akiknek nincs profilképük, diszkréten akarják, és ők azok akik mindentől is megijednek és nem mernek elmenni a találkozóra főleg úgy hogy egyből durr bele.
Biszex pasit kellene találnod akinek szintén van veszteni valója, és vele is előszőr személyes találkozó utána kibéreltek egy retkes szobát és elintézitek egymást.
12/16 A kérdező kommentje:
A probafülkében maga a hely izgat. Tudom hogy mivel jár a meleg sex. Milyen higiéniai problémákkal jár az ha csak franciázni szeretnék egy ilyen helyen. Nem feltétlenül análra gondoltam.
jún. 3. 15:46
13/16 anonim válasza:
"Társkereső mind kamu"
Lásd még: "Mindenki hülye". Kivéve persze azt, aki mondja.
14/16 anonim válasza:
én hotbull-on többször jöttem ösze már aktív partnerrel. Persze türelem kell hozzá de messze nem lehetetlen
15/16 A kérdező kommentje:
Itt egy példa. Kedves kommentelők is hozzászolnak hogy írj ràm. Megteszem és örökre eltünik. Minek kezdeményez ha nem akar semmit. Pfffff. Szánalmas
jún. 6. 04:05
16/16 anonim válasza:
Próbálkozz grindren, 11-es leírta mik a hibák ha nem jársz sikerrel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!