Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kiprobálni a szexet egy másik férfival. Társkereső mind kamu.Hol találok ezeken kivül partnert aki megtanítani pár dologra?
Kérdésben már ellentmondás van
Pár dolgot ha meg a akarsz tanulni, tapasztalni egy alakomba ezt nem lehet besüríteni.
Grindron nagyon sok ember fent van, nem hiszem hogy egyik se írna vissza.
Nekem már sok kaland összejött onnan.
Én grindr közben gyakorizok épp 25 éves passzívként. Ez azonnal kizàrna pl ha nyílvànoshelyen akarsz szexelni. Ugyan úgy, ha mondjuk van pàrod és velem akarod csalni (sok ilyen van sajnos). Jó a szex de nem ér annyit. És vannak sokan akikhez àtugorhatok.
Lehet emiatt hiszed azt hogy kamu a tàrskereső, mert ha nincs helyed azt én speciel tisztelettudóan tudomàsul veszem. Elég durva lenne elvàrni hogy legyen, ha nekem sincs. Viszont ha erre az a vàlasz hogy próbafülke vagy nyilvànos WC az nagyon gàz.
Azt ugye tudod hogy a meleg szex SOKKAL előkészülősebb és lassabb mint a heteró normàl szex? Sőt ha nem tölt hosszú időt a passzív tisztàlkodàssal, és sokszor még úgy is, akkor sajnos szaga is lehet.
Megnézném mit szólnak mikor két férfi bemegy a próbafülkébe majd igénytelenségből szagos lesz a bolt. Hagyjàl màr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!