Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretném kiprobálni a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kiprobálni a szexet egy másik férfival. Társkereső mind kamu.Hol találok ezeken kivül partnert aki megtanítani pár dologra?

Figyelt kérdés
Nem a rosszlányokrol keresek fizetőst.
jún. 3. 09:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy az egyik társkereső se működik? Miket próbáltál eddig?
jún. 3. 09:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Sokat probáltam de mindenhol csak kamu profilokkal találkoztam. Vagy túl sokáig akartak ismerkedni nem mertek találkozni.
jún. 3. 10:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Alkalmi sexpartnert keresek.
jún. 3. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésben már ellentmondás van

Pár dolgot ha meg a akarsz tanulni, tapasztalni egy alakomba ezt nem lehet besüríteni.

jún. 3. 11:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves 4 es. Nem egyetlen alkalomra gondoltam. Szetetném kiprobálni a szexet férfival. Mit nem lehet ezen érteni . Aktív és passzív oldal is érdekel. Akàr egy probafülkében vagy egy nyilvános wc Ben. Többször is talàlkozhatunk de csak a sex a lémyeg. Hol itt az ellentmondás?
jún. 3. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen helyeken akarsz szexelni akkor az is baj lehet, a legtöbb meleg nem szorul rá annyira a szexre hogy ne lakásba szexeljenek nyugodt környezetben
jún. 3. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Grindron nagyon sok ember fent van, nem hiszem hogy egyik se írna vissza.

Nekem már sok kaland összejött onnan.

jún. 3. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Probafulkebe... az igen
jún. 3. 12:30
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Én grindr közben gyakorizok épp 25 éves passzívként. Ez azonnal kizàrna pl ha nyílvànoshelyen akarsz szexelni. Ugyan úgy, ha mondjuk van pàrod és velem akarod csalni (sok ilyen van sajnos). Jó a szex de nem ér annyit. És vannak sokan akikhez àtugorhatok.

Lehet emiatt hiszed azt hogy kamu a tàrskereső, mert ha nincs helyed azt én speciel tisztelettudóan tudomàsul veszem. Elég durva lenne elvàrni hogy legyen, ha nekem sincs. Viszont ha erre az a vàlasz hogy próbafülke vagy nyilvànos WC az nagyon gàz.

Azt ugye tudod hogy a meleg szex SOKKAL előkészülősebb és lassabb mint a heteró normàl szex? Sőt ha nem tölt hosszú időt a passzív tisztàlkodàssal, és sokszor még úgy is, akkor sajnos szaga is lehet.

Megnézném mit szólnak mikor két férfi bemegy a próbafülkébe majd igénytelenségből szagos lesz a bolt. Hagyjàl màr.

jún. 3. 12:50
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Irj ram
jún. 3. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!