Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a partnered megkérne arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a partnered megkérne arra, hogy pisilj a szájába, megtennéd?

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 22:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Válasz a kérdésre: igen.

Micsoda prűd, maradi válaszok is vannak... A szexualitás változatos, többek között ez a jó benne.

2024. máj. 31. 06:25
 22/30 anonim ***** válasza:
84%

21-es:

Ha a partnered megkérne, hogy vágd le a farkad, megtennéd?

NEEEM???

Micsoda prűd, maradi vagy... A szexualitás változatos, többek között ez a jó benne.

2024. máj. 31. 08:31
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem prudseg, vagy maradisag ha valakinek nem tetszik valami a szexben. El kell fogadni, hogy ami nekem tetszik, masnak nem feltetlenul.
2024. máj. 31. 12:57
 24/30 anonim ***** válasza:
85%
21-es: gondolom te is érzed, hogy amit írsz, az nem ugyanaz a kategória.
2024. máj. 31. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:
70%

24

Akkor gondolom a kaki szexet is bevállalnád, ugye??? Remélem, igen!

Mert ha nem, akkor mi alapján húzod meg TE a határokat? Mi alapján minősítesz TE valakit maradinak és prűdnek, mondjuk azokat, akik pl. a pisiszexet se vállalják be, mert nekik ott van a határ??? Mi alapján vagy TE az igazságosztó, a megmondóember, aki bárkit leszólhat? Te vagy az etalon? A követendő példa? Hozzád kell igazodnunk mindannyiunknak?

Csak érdeklődöm, hogy tudjam hol van a helyem.

2024. máj. 31. 19:02
 26/30 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk én se gondoltam volna, hogy egymás lepisilése ma már alap, és ha te nem tennéd meg, akkor maradi vagy. :D

Én is prűd vagyok, nekem se fér ez bele.

2024. máj. 31. 21:40
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
25: nem, nem vállalnám be. De - és most képletesen - lesz.rom akik ennek hódolnak. Szóval én semmilyen határt nem húzok meg mások számára, csak a magaménak. És még azt sem gondolom, hogy igazságosztó lennék; fentebb igazából pont az ilyen "megmondom a tutit-fúúj, elmebetegek" stílusra reagáltam úgy, ahogy. Válaszreakció volt.
2024. máj. 31. 22:25
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
Elég nyilvánvaló, hogy a kérdezőnél ez a dolog abból az osztálykirándulásos gyerekkori traumából fakad. Lehet ezzel kellene valamit kezdeni, már ha lehet. Nekem is van egy hasonló, ha nem rosszabb gyerekkori traumám ugyanebben a pisi témában.
2024. máj. 31. 23:42
 29/30 A kérdező kommentje:

Nem volt trauma, annak idején hamar túltettem magam ezen

Csak így felnőtt fejjel jutott eszembe a dolog

2024. jún. 1. 18:10
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szolga szerep is oké neki akkor igen
2024. jún. 2. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!