Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a partnered megkérne arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a partnered megkérne arra, hogy pisilj a szájába, megtennéd?

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, persze. Én is szeretem a pisis játékot
Igen, bár szerintem kicsit gusztustalan.
Lepisilem, de nem a szájába
Semmiképp sem tenném meg
59 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Mindenesetre megkérdezném, hogy milyen bolondgombát szedett be, h ilyen hülyeség eszébe jut.
2024. máj. 29. 22:58
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Megtenném neki mert ha ez a vágya akkor örömot szerzek neki
2024. máj. 29. 23:29
 3/30 anonim ***** válasza:
75%
Rá lehet, szájba nem
2024. máj. 29. 23:32
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

Igen!

Nagyon szeretem a pisis játékokat.

2024. máj. 30. 04:22
 5/30 anonim ***** válasza:
49%
Meleg sört ontok a szajaba az is olyan mint a hugy
2024. máj. 30. 06:22
 6/30 anonim ***** válasza:
86%

Mivel hogy nekem is bejön a pisiszex, simán megtenném, de utána kérném hogy ő is pisiljen ;)

26F

2024. máj. 30. 08:07
 7/30 Jani Belucci ***** válasza:
82%
Simán. Párszor már megtettük párommal. Az ánuszomba is vizelt már.
2024. máj. 30. 08:46
 8/30 Nemtomfantom ***** válasza:
89%
Hát ez elég extrémül hangzik.😶
2024. máj. 30. 09:10
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Egyikőnk sem gerjed erre. Ha megkérne, nagyon meglepődnék. Nálunk a pisi meg pláne a kaki a wc-be való, nem a hálószobába az ágyba, pláne nem egymásra. Millió más dolog van, amivel örömöt tudunk okozni egymásnak, nem kellenek ehhez az extremitások meg a szélsőségek. Nem ürítjük egymásra a végtermékeinket, arra ott a wc. Nem izgat, ha lehugyoz vagy hogy én levizeljem őt. Akinek tetszik, hát rajta. Csinálja. De minket nem hoz lázba.

Csak kíváncsi vagyok, mert nem tudom: az állatvilágban van olyan faj (az emberen kívül), amelyik a vizeletét esetleg a székletét szétkeni a másikon szexuális élvezetből? Most nem arra gondolok, hogy a vizeletben vannak olyan feromonok meg hormonok, amelyekből az ellenkező nemű egyed tudja, hogy most itt van a párzás ideje, hanem hogy konkrétan van-e olyan állatfaj az emberen kívül, amelyik lehugyozza meg kenegeti a fekáliát a partnerén és ez okoz neki szexuális örömöt.

Egyébként egyszer egy pszichológus mondta, hogy a pisiszex pszichológiai alapja az állati ösztönökre eredeztethető vissza, bizonyos állatfajok a területmegjelölésre, a tulajdonuk megjelölésére használják a vizeletüket, ez az ősi állati ösztön jelenik meg a pisiszexben és a kakiszexben is. Az "én tulajdonom", az "én párom" a jelentése. A birtoklás. Az uralkodás valami vagy valaki felett. Hát, nem tudom. Gondolom ennél sokkal több lehet mögötte. De attól, hogy megjelölöm, ez miért okoz szexuális gerjedelmet meg örömforrást? Fogalmam sincs. Talán mert tabu? Mert extremitás? Mert olyan dolog, ami sokak számára "tilos" és ettől válik izgalmassá? Nem tudom.

Ja, és a kérdésre a válasz az, hogy semmiképpen se tenném meg. Mert egyáltalán nem vonz, nekem túl állatias. Szerencsére őt sem izgatja. De ha ilyet kérne tőlem, akkor azt mondanám neki, hogy erre nem én vagyok az ő embere, keressen mást.

2024. máj. 30. 09:55
 10/30 anonim ***** válasza:
92%
Az utolsó válaszoló le lett pontozva, pedig nem érdemli meg, mert teljesen korrekt és normális a hozzáállása. Első voltam.
2024. máj. 30. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!