Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taszít, hogy a lányos pasim fizikai munkát végez?
Én lányos pasiként raktáros vagyok.
A párom meg informatikus. Semmi köze nincs szerintem a kettőnek egymáshoz. :)
Hát öhm... Huhhh... Vannak bajok. :D
Nézzünk például engem. Fullpasszív vagyok. És minden, csak nőies nem. Matematikus vagyok. A matematikában nincs líra, vagy jó, amit csinálsz, vagy b*romság. A jellemem is ilyen. Precíz, pontos ember vagyok. Ha a helyzet megkívánja, akkor határozottan és erélyesen azonnal, pátyolgatás nélkül hozok döntést. Nem kell rám vigyázni sem, sőt, kifejezetten nem szeretem, mikor azt éreztetik velem, hogy nem tudom megvédeni magam. Meg tudom, nem kell félteni. :D És most figyuzz, alapvetően inkább domináns a személyiségem. Még nagyobb meglepetés lehet számodra, hogy volt már teljesen visszahúzódó párom, akiből még a véleményét is harapófogóval kellett kihúzni. És full aktív volt. Mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!