Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúként megbocsátható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúként megbocsátható hogy nem borotválom?

Figyelt kérdés

21 vagyok, az eddigi partnereim nem zavarta, azért nem borotváltam a szőrzetem mert így a természetes.. de ápolt vagyok és tiszta

A többi fiú mit szól majd hozzá?

😄😳

2024. máj. 22. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel rendszeresen szoktam szőrteleníteni, de egyáltalán nem zavar, ha a partnerem természetesen hagyja a fanszőrzetet vagy egyéb testtájon. 😊 Hogy a többi fiú mit szól majd hozzá, az úgyis ki fog derülni - ha nem voltál még olyan szituációban. 🤗
2024. máj. 23. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 centis, akkor eljátszanék 5 centivel is. Nem zavar, ha szőrös, akkor addig csinálom, amíg nem szőrös. Ha csupasz, végig nyalakodva, ha szőrös, akkor csak a végével játszom.
2024. máj. 23. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
az enyém bozontos. Sokan izgulnak rá
2024. máj. 23. 16:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi! arra jutottam, hogy nem szégyellem 😌 egyelőre marad a szőr.. 😀 aki látni akarja annak meg lehet mutatni XD
2024. máj. 26. 02:26
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Tehát az eddigi partnereid nem zavarta, de mit fog szólni hozzá a többi fiú, kérdezed.

Hát, téged sem a szőr miatt hagynálak ki.

2024. máj. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!